Какво съдържание въобще. АЗ падам вече, тука последно време само някви умрели страници се продават за някви пари дето незнам от къде си ги измислятЗащо такова съдържанието в последно време? Развалили сте страницата по този начин...
Това е съдържание. С новите правила на фейсбук до 40 хил. българи не може дa се постигне, поне 2 години,Защо такова съдържанието в последно време? Развалили сте страницата по този начин...
КъсметТова е съдържание. С новите правила на фейсбук до 40 хил. българи не може дa се постигне, поне 2 години,
цената е реална и аз искам да бъде 2014 год. и 200К българи да бъдат наляти с бъг, но вече го няма.
Човек кви ги говориш въобще....Това е съдържание. С новите правила на фейсбук до 40 хил. българи не може дa се постигне, поне 2 години,
цената е реална и аз искам да бъде 2014 год. и 200К българи да бъдат наляти с бъг, но вече
Няма смисъл , тва си е няква тенденция. Замрели групи и страници да им се изкат някви тотал измислени суми. И този ще е като онци със чуждестранната страница, преди месец се перчеше , че имало трима кандидати ,а като гледам още се мъчи нещо да я продава.На тая оспамената страница макса е 300 лв.