Продавам 2 блога - англиийски и български

AngelPetrov

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Реших да продам 2та си блога тъй като нямам време да се занимавам с тях, а така да стоят няма смисъл.

Адресът е http://triparound.net.
Преди когато се занимавах активно с него правеше ~1$ на ден от адсенсе. В момента прави между 1-5$ месечно. Съдържанието не е уникално. Посещенията в момента са ~10-30 на ден, като повечето са от гугъл. Домейнът е на година (12месеца) има ПР2.
За цена нямам идея, ще очаквам оферти от вас.



Също продавам и друг блог с българско съдържание. http://benchtalks.com. По-голямата част от съдържанието е уникално (90%). Статиите са превеждани от чужди сайтове. Когато се занимавах с него правеше по 1-4к посещения основно от свежо, като е достигал и до 3$ на ден. В момента има между 50-90 уникални на ден, предимно от гугъл. ПР на домейна беше 4, в момента е 3. И за него също очаквам оферти.
 
От: Продавам 2 блога - англиийски и български

А ако някой иска да вземе и двата блога ще е най-добре, направо ще му дам акаунта от хостинга, защото 2та сайта са в един акаунт (тоест, тези които взимат и двата са с предимство).
 
Последно редактирано:
От: Продавам 2 блога - англиийски и български

Колко искаш за първия блог?
 
От: Продавам 2 блога - англиийски и български

Давам и двата за 35 евро в пейпал. Triparound е изтекъл, но не съм го подновил, защото е в icn.bg, а предполагам, че ще искате да бъде прехвърлен.

П.С.
Цената не подлежи на коментар, затова не пишете безмислени постове. Ако има някои проявява интерес и го устройват условията да пише ЛС, защото не следя темата.
 

Горе