Stoyan Vasilev
New Member
Здравейте. Продавам два фейсбук профила. И двата са с по приблизително 500 приятеля. Продавам ги комплект с общо приблизително 1000 приятеля.
Цена - 15 лева (комплект).
Здравейте radoslav68. Не съм очарован от начина, по който ми отговорихте. Темата я сложих в този раздел, защото има доста подобни тук. Днес отново прочетох правилника Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 100 поста – Банове за всички и не намерих пост, в който да се забранява продажбата на профили. Нека администраторът прецени дали е в грешен раздел темата ми, или не. И се надявам да не бъда баннат, защото никъде в горепосочения правилник не пише "Забранява се продажбата с фейсбук профили." За страници е ясно, но това не е страница. Профилът може да бъде средство за подобряване на една страница и именно заради това аз го поставих в този раздел.
Здравейте. Интересувам се. Моля оставете ми телефонен номер да ви се обадяЗдравейте. Продавам два фейсбук профила. И двата са с по приблизително 500 приятеля. Продавам ги комплект с общо приблизително 1000 приятеля.
Здравейте. Интересувам се. Моля оставете ми телефонен номер да ви се обадя. БлагодаряОт: Продавам Facebook профили
pishi mi na skype god_851
Здравейте. Интересувам се. Моля оставете ми телефонен номер да ви се обадя. БлагодаряЗдравейте. Продавам два фейсбук профила. И двата са с по приблизително 500 приятеля. Продавам ги комплект с общо приблизително 1000 приятеля.