Продажби, чрез ФБ страница.

Martin3s

Member
Здравейте,
от скоро администрирам една страница във ФейсБук и съм изненадан колко ефектива е тя. В нея правя реклами на продуктите (става въпрос за продукти на Издателство „Клевър бук”), но смятам, че ако доразвия страницата успехът ще е по-добър. Смятам да пусна една благотворителна игра, като всеки 7-ми харесал публикация в страницата, дарява една от книгите на издателството на дом за сираци или деца с увреждания. Забелязах, че друг ефективен трик за привличане на клиенти е прочутите конкурси със снимки. (Бихте ли ме светнали как точно се правят). И не на последно място имам един директен въпрос:
Има ли вариант да се продава директно от страницата ? (почти съм сигурен че няма) Обмислям поръчките да се дават със съобщение, но ми се вижда някак си несериозно. Бихте ли ме посъветвали как точно да стават поръчките.
Предварително благодря.
Успех.
 
От: Продажби, чрез ФБ страница.

Има една мацка, която държи оффлайн бутик, и си е направила група във фейсбук, на която си качва снимки на дрешките, оставила си е телефон за контакт и отговаря редовно на запитвания относно снимките. Като гледам коментарите, мисля че доста успешно и върви търговията, така че според мен и това е вариант, стига да те устройва и теб :)
 

Горе