Разпределение на PR

penev75

Member
Имам сайт за обяви http://bgobiavi.info/[url]http://bgobiavi.info[/URL]

Всяка област си има съответната поддиректория в адреса - например за Русе http://bgobiavi.info/-20_oblast_ruse/[url]http://bgobiavi.info/-20_oblast_ruse/[/URL]

Направил съм си поддомейни за всяка област - например за русе - http://ruse.bgobiavi.info/[url]http://ruse.bgobiavi.info[/URL], които редиректват към горния адрес

Въпросът ми е удачно ли е разполагането на връзки към всички тези поддомейни във футъра на сайта? Няма ли да се преразпредели ранга на фиктивните поддомейни?
 
От: Разпределение на PR

Не знам за поддомейните, но мисля че прекаленото повтаряне на думата "обяви" във футера може да ти докара наказание :(
 
От: Разпределение на PR

по колко посещения прави сайта ти и от колко време е ?
аз съм забелязал че тази програма нещо изостава в гугле резултатите - иначе е много удобна затова и аз направих сайт с подобна ... но гледам не си променил почти дизайна и нещо не си мислил изобщо за дизайн де :) само си нахакал това което искаш - то не че дизайна има някакво значение за гугалов - питам просто защото ми е интересно - колигиална заинтересованост един вид :)
 
От: Разпределение на PR

Дизайна не съм го пипал за сега, но иначе доста неща по кода "барнах". Дизайна ми е последната грижа в момента. Сайта в този вид е на 1 месец. Преди това беше друга системата и друг дизайна.
 

Горе