Рекламно място 728х90

Veselushko

Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Здравейте отново.

Предлагам рекламно място за банер 728х90 пиксела в сайта upload-pictures.info

Посещения Можете да ги видите благодарение на брояча на tyxo

Разположение на банерa:
Над всяка картинка (най-посещаваната част от сайта).
Пример: http://upload-pictures.info/share-6737_4A49C119.html (вашият банер ще е на мястото на "AD 728х90")

Ротация: Няма. Линкът в реален към вашия сайт, и банера се вижда от всеки един потребител, независимо от това колко пъти влиза.

Цена: 5 лв./месец (максимално закупуване - 3 месеца, след които, ще ви бъде предложено подновяване при тази или променена цена (базирана на текущите посещения във въпросния момент) )

При интерес и въпроси свързани с информация, която съм забравил да спомена, можете да се свържете с мен в темата или на ЛС

Поздрави и успешен бизнес!
 
От: Рекламно място 728х90

thunder_go днес имам и лично съобщение за банера и след проверка на времената в които сте писали двамата излезе, че другия човек те е изпреварил с 30 мин. За момента банера е запазен за него, но ако нещо не се договорим, ще се свържа с теб на ЛС.

За момента мога да ти предложа и банера 468х60 в хедъра на сайта. Ако се интересуваш от него, можем да се договорим за цена. В случай, че предпочиташ 728х90, ще ти пиша, когато сделката с другия човек се осъществи/не се осъществи за да те ориентирам.

Поздрави :)
 
От: Рекламно място 728х90

Здравей,
малкият банер ми е по-удобен даже, няма да се налага да правя resize, проблема е че нямам още 5 мнение за ЛС, но сега ще ги натрупам ;)
 

Горе