Рекламодатели за авто сайт

Autohop.bg

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
До месец ще търся рекламодатели за авто портален сайт. Някой има ли идея за сайтове които предлагат тази услуга в българия или трябва свързване с авто къщи и фирми за резервни части едно по едно? Сайтът ми се казва Autohop.bg, за момента трафика не е супер голям но се разрастваме и се надявам да имаме достатъчен трафик за реклама скоро.
 
Между рекламодател и спонсор има ГОЛЯМА разлика. Рекламодатели в интернет има много.. AdSense, EasyTrader, AdBrite и други...А спонсор вече е друго нещо..
 
Прати ми на ЛС проектите за които търсиш спонсор или рекламодател за да ти кажа дали има смисъл да търсиш или първо трябва да пооправиш нещо.


П.П. Май тука се заформя тема за нов раздел :)
 
Autohop.bg, опитай с www.easytrader.bg - мисля, че са доста подходящи за вашият сайт защото могат да ти предложат реклама с банери а не само с текстови линкове, както е при гугъл. Успех с начинанието 8)
 
А аз искам да попитам, какво мислите за авто списанията и смятата ли да пускате свое авто списание наречено на сайта ви. Питам понеже днес видях едно на един друг български сайт за коли, но не обърнах внимание на името :)
 

Горе