nadalavera
Member
От: Сайтове на руски език за борси и бизнес
Според мен такива проекти и бизнеси са слабо оценени в България. Няма нищо лошо че ги обявяваш за продажба в този форум , но оценката която ще получиш тук видя каква е. Аз имах един голям проект които беше за пет цифрена сума и изобщо не си и помислих да го обявявам тук за продажба след подобна драма която се случва в момента.
Нека админа си влезе в ролята и да почисти темата от привържениците на сериала, незнам защо още няма намеса от тях. :twisted:
Можеше да питаш защо не ги пускам във forum.searchengines.ru, където им е баш мястото
1. През по- голямата част от годината живея в европейски страни, в които развързването на webmoney си е проблем. Наистина. Продавам WMR на 2/3 от българските оптимизатори и пак не е достатъчно, пазарът е свит. (не ми се занимава с чейндж-борси срещу процент) .
2. Потенциалните потребители в регионален форум са много по-малко, но са много по-таргетирани. Точно знаят какво искат, имат реален бизнес и не им се занимава с чуждоезични посредници.
Според мен такива проекти и бизнеси са слабо оценени в България. Няма нищо лошо че ги обявяваш за продажба в този форум , но оценката която ще получиш тук видя каква е. Аз имах един голям проект които беше за пет цифрена сума и изобщо не си и помислих да го обявявам тук за продажба след подобна драма която се случва в момента.
Нека админа си влезе в ролята и да почисти темата от привържениците на сериала, незнам защо още няма намеса от тях. :twisted: