Странни проблеми с адсенс кода?!

Bigger

Member
Здравейте,

От няколко дена смених скрипта на тоя сайт дето ми е в подписа и от тогава не мога да си сложа адсенс, като сложа кода или реже банера наполовина, или дава много малка част от него, а последно сега правих link units 728х15 мисля, че беше размера и на негово място ми излезна един голям квадрат, който беше върху части от сайта, не мога да разбера кво става.. не е от самия скрипт, щото слагам код на друг банер или картинка и си излиза във пълен размер.. на някой да му се е случвало подобно нещо?
 
Да, на мен ми се е случвало. Адсенс + wp плугина за свежо.нет бутон, сложени един до друг. Скриптовете си пречеха нещо и ставаха точно такива чудеса. Сигурно е от фейсбук простотиите при теб.
 
От: Странни проблеми с адсенс кода?!

Интересното е, че при стария темплейт, стария скрипт иначе казано, щото то новия се оказа само лека промяна на темплейта, си работеше идеално, а пък отделно това, тоя пич дето ми го даде скрипта го има инсталиран.. и там няма проблеми.. не мога да разбера къде ще е проблема :(
 
Опитай да махнеш бутноните "харесва ми" и всичкия javascript за малко. Ако се оправи върни първо js-а и виж как е и т.н. Като разбереш какво е ще мислиш как да се оправи :)
 
От: Странни проблеми с адсенс кода?!

Ще пробвам малко по късно да видим, щом казваш че прави такива... конфликти :)
 
От: Странни проблеми с адсенс кода?!

Мне... не беше от тия работи, махнах всичките скриптове и пак си излизаше отсечено. Наложи се да върна стария темплейт и да го пребарвам.. докато горе долу не се получи нещо.. Имам усещане че е някъде от тия css истории, незнам и аз, но сега има адсенс това е по-важното, благодаря за помощта :)
 

Горе