Fozzy Well-Known Member 19 Май 2011 #61 Екстра е колата. На такава съм въртял към 300 - 400км и съм доволен. С какъв двигател си, обаче? Двойката е като самолет.
Екстра е колата. На такава съм въртял към 300 - 400км и съм доволен. С какъв двигател си, обаче? Двойката е като самолет.
coolice Owner 19 Май 2011 #62 От: Съвет за кола на старо честито и от мен колата е добър избор щом имаш семейство да не забравиш за пастриането и климатика
От: Съвет за кола на старо честито и от мен колата е добър избор щом имаш семейство да не забравиш за пастриането и климатика
G gangster New Member 19 Май 2011 #63 От: Съвет за кола на старо А да ти е честита и от мен - с кеф да си я караш!
Twis7 Active Member 19 Май 2011 #64 От: Съвет за кола на старо coolice каза: честито и от мен колата е добър избор щом имаш семейство да не забравиш за пастриането и климатика Увеличете... Братле, добре че беше ти да ми кажеш.. климатика е готов, много съм доволен от него. Пастирането ще е занапред, че ми се насъбра много.
От: Съвет за кола на старо coolice каза: честито и от мен колата е добър избор щом имаш семейство да не забравиш за пастриането и климатика Увеличете... Братле, добре че беше ти да ми кажеш.. климатика е готов, много съм доволен от него. Пастирането ще е занапред, че ми се насъбра много.
Viko Well-Known Member 19 Май 2011 #67 Честито и от мен. Не е лоша колицата : ) И аз съм решил да взимам първа кола скоро, като стане ще пиша в темата
Честито и от мен. Не е лоша колицата : ) И аз съм решил да взимам първа кола скоро, като стане ще пиша в темата