Добра идея ! Ще го направя !Отвори една сметка, да ти съберем 1000 лева от форума и после да ти се смеем, че ми писна на шнура.
Ще се качиш и в сме6но.онлайн, за да те видят и себеподобните ти наивници.
Добра идея ! Ще го направя !Отвори една сметка, да ти съберем 1000 лева от форума и после да ти се смеем, че ми писна на шнура.
Не се и съмняваме!Добра идея ! Ще го направя !
И аз бих мислил, като теб, ако не познавах реалността на място. 90% от работниците са жени от ромски произход.
Добра идея ! Ще го направя !
Идеята не е моя, искат сметка, ще им отворя сметка, и ще ги видяepay.bg/v3main/front?p=ep_button
щом ти дадоха идеята, барни едно бутонче за проба
... аз не съм дошъл да прося пари бе, предложих съдружие... Не искам и половин стотинка даром, Тва дето си го написал по горе, за сметка в изблик на раздразнение, да не даваш заден, нещо Ти, голям и мастит бизнесмен Спокойно, пари даром не искам, да не дава Господ...Ти си лаладжия, досега да беше станал магазинен магнат в Котел.
300-та долара от гугъл ще ги вкараш ли в сметката?
ПС: Продавай локум. Много хубаво го разтягаш и сто процента няма да имаш конкуренция. Даже ми се струва ще засенчиш килимаджиите.
Отвори една сметка, да ти съберем 1000 лева от форума и после да ти се смеем, че ми писна на шнура.
Видя ми се примамлива възможността да взема некой лев. Особено и като виждам отсега нагласата да ги дадете безвъзмездно, за единия сеир. Ако трябва да напиша един куп глупости за да ви мотивирам няма проблем. Все пак 500 лв са това. Почти 100-150 статии пишат хората за толкова пари. Пък тук могат да се вземат за доста по-малко писане. Юникална възможност! Не е за изтърване.
Добро утро.Мязаш ми на някоя дърта невестулка от форума
Като гледам са се скъсали да ти ползват услугите, та си натрупал вече милиони и ще ставаш донаторТе от гугъл дават ей така 300 долара, че ние ли няма?