Тука някой жестоко те е излъгал. Бягай от него. Нищо не се затрива при ъпдейт като се направи правилно.Тъй като програмата за лоялни клиенти трябва да се пише, там трябва да дам 200 лв като имайте на предвид, че ако Wordpress ъпдейтне нещо, най-вероятно ще трябва пак да се дописва нещо и да се дават още пари. Къстъм сайт за 300 лв смятам, че е добра оферта, тъй като пича който го прави е на 18 и за него като чели е по-важно да свърши работа отколкото парите. Занимава се от 4-5г с програмиране, показа ми готови проекти. Точно затова реших да питам кое от двете е по-добре. Имам доста добра оферта за къстъм сайт и момчето не ми иска никакви пари преди да видя резултата и преди да види, че сайта наистина работи.
Не е баш така. Може та ди трещи някоlко версии с deprecated някоя функция, която използваш и после пълна греда. За Woo важи още в по-голяма степен.Тука някой жестоко те е излъгал. Бягай от него. Нищо не се затрива при ъпдейт като се направи правилно.
Да, има сигурно. В бъдещето нещо. Чудя се какво ли ще представлява това чудо на технологията за 300 лв., че и всичко да си има.Минаха повече от 2 дни, има ли магазин демо от въпросния човек на Node/ExpressJS?
Това да не е правено 2000-ната година?Виж файлът 24204
Ей го, за 300 лева толкова ще получиш.
Триене, добавяне няма - само през базата.
Поръчките нямат статуси, категории нови не може да се добавят
Виж файлът 24204
Ей го, за 300 лева толкова ще получиш.
Триене, добавяне няма - само през базата.
Поръчките нямат статуси, категории нови не може да се добавят
Наемате ли хора? Ще ми се да се джойна в екипа ви само заради такива клиенти. Искам да ми обяснява колко евтино е да се направи и как ще си намери някой по-тънко. Искам след края на работния си ден да се чувствам смачкан и знам, че признанията ми се оценяват на тези, които тъпчат метрата в Япония. Тази школа е само за спартанци.Принципно къстъм изпълненията започват от 8к до 100к за магазин, когато чуя момче на 18 - 22 г ще направи нещо за 300 - 500 лв знам какъв ще е резултата, просто нищо. През годините това съм го виждал толкова пъти, ако получавах левче всеки път щях имам мой остров. Общо взето всеки търси евтиното, но тези неща не са евтини, скоро бяхме получили запитване за складов къстъм софтуер и клиета давал 1000 лв и било лесно да се направи, когато казах, че срещу 30 хиляди ще направим складов софтуер той каза, че ще си наеме момче на заплата 600 лв и щяло да направи складовият софтуер. Толкова за Българските "предприамачи" и "тарикат бизнесмени".
Наемате ли хора? Ще ми се да се джойна в екипа ви само заради такива клиенти. Искам да ми обяснява колко евтино е да се направи и как ще си намери някой по-тънко. Искам след края на работния си ден да се чувствам смачкан и да знам, че признанията ми се оценяват на тези, които тъпчат метрата в Япония. Тази школа е само за спартанци.Принципно къстъм изпълненията започват от 8к до 100к за магазин, когато чуя момче на 18 - 22 г ще направи нещо за 300 - 500 лв знам какъв ще е резултата, просто нищо. През годините това съм го виждал толкова пъти, ако получавах левче всеки път щях имам мой остров. Общо взето всеки търси евтиното, но тези неща не са евтини, скоро бяхме получили запитване за складов къстъм софтуер и клиета давал 1000 лв и било лесно да се направи, когато казах, че срещу 30 хиляди ще направим складов софтуер той каза, че ще си наеме момче на заплата 600 лв и щяло да направи складовият софтуер. Толкова за Българските "предприамачи" и "тарикат бизнесмени".
Кажи го това на 99% от wordpress сайтовете които след ъпдейт на плугин или wordpress-a нещо се омазва до огромна степен. Даже вече пуснаха и сейф режим (преди трябваше сам да се орпавят)...Тука някой жестоко те е излъгал. Бягай от него. Нищо не се затрива при ъпдейт като се направи правилно.
Наемате ли хора? Ще ми се да се джойна в екипа ви само заради такива клиенти. Искам да ми обяснява колко евтино е да се направи и как ще си намери някой по-тънко. Искам след края на работния си ден да се чувствам смачкан и знам, че признанията ми се оценяват на тези, които тъпчат метрата в Япония. Тази школа е само за спартанци.
Към автора, още в началото трябва да ти светне лампичката, че това ще ти донесе много проблеми, ако въобще стигнеш до там да имаш проблеми.
Моят личен съвет е да прочетеш тук и на други места в интернет кое какво представлява, колко усилия се изискват, как вървят специалистите в тези технологии и какви срокове се дават за всеки един проект. Не се надявай, че светът е осеян само с добри намерения... Всеки иска да има най-доброто за малко пари, но както тук, така и в другите сфери, не се случват точно така нещата.
, когато казах, че срещу 30 хиляди ще направим складов софтуер
Ти що се гъбаркаш с корпорация Станимир.Там правят еднорози и нищо под това не се тачи. Само се чудя кви магазини са тези за над 50 000, които фирми точно пък с него ще се свържат да им ги прави. Но нека има и такива коментари. Едните да ринат дъното с 300 лв., а другите да хвърчат в небесата със стотиците хиляди. Да може автора тотално да изгуби нишката.Да не си Cisco?