Здравейте,
Работя със Semrush Guru и Ahrefs Lite
Във връзка с това предлагам :
SEO Audit - на уебсайт по 50 лева. ( цената важи за нормални сайтове )
Techinal SEO - индивидуална цена ( нов/ старт сайт, също има значение при правилно налагане на Technical SEO )
Преработка на досегашния сайт, оптимизация на плугини, премахване на излишни css/js, прилагане на правилна структура - Резултат : Mobile Google page speed insight 65-100
On Page SEO - според големината на сайта //
Off Page SEO - На абонамент
При големи проекти работя с доказали се компании в браншна, като вие не се замесвате с нищо.
Изграждане на всякакъв вид Уебсайт с :
Единствен и уникален дизайн, както си го представяте - не използвам готови теми, всичко се изгражда от 0 по желание на клиента.
Получавате сайта с правилно структурирано On Page и Technical SEO, което е една добра база и насока за бъдещата ви работа.
Използвам само Платени Plugini в изграждането на сайта ви, за който вие не плащате нито сега, нито след година, нито след 5.
Резултатите се отплащат дългосрочно.
Преработка на сайтове :
Преработка на една страница
Преработка на няколко страници
Преработка на цял сайт - Стари дизайни, куци безплатни теми и т.н
Мисля, че съм описал всичко достатъчно добре. : )
Работя със Semrush Guru и Ahrefs Lite
Във връзка с това предлагам :
SEO Audit - на уебсайт по 50 лева. ( цената важи за нормални сайтове )
Techinal SEO - индивидуална цена ( нов/ старт сайт, също има значение при правилно налагане на Technical SEO )
Преработка на досегашния сайт, оптимизация на плугини, премахване на излишни css/js, прилагане на правилна структура - Резултат : Mobile Google page speed insight 65-100
On Page SEO - според големината на сайта //
Off Page SEO - На абонамент
При големи проекти работя с доказали се компании в браншна, като вие не се замесвате с нищо.
Изграждане на всякакъв вид Уебсайт с :
Единствен и уникален дизайн, както си го представяте - не използвам готови теми, всичко се изгражда от 0 по желание на клиента.
Получавате сайта с правилно структурирано On Page и Technical SEO, което е една добра база и насока за бъдещата ви работа.
Използвам само Платени Plugini в изграждането на сайта ви, за който вие не плащате нито сега, нито след година, нито след 5.
Резултатите се отплащат дългосрочно.
Преработка на сайтове :
Преработка на една страница
Преработка на няколко страници
Преработка на цял сайт - Стари дизайни, куци безплатни теми и т.н
Мисля, че съм описал всичко достатъчно добре. : )