Сътрудници за сайт

momopetrov

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, колеги! Търся си хора (най-много 2-ма човека) за да развием сайт за спортни новини. Понеже нямам бюджет, бих искал от тези хора да имат търпение и най-вече желание за писане на новини(разбира се аз ще пиша заедно с тях). На първо място не мисля за печалба от този сайт, мисля как той да стане известен по един или друг начин, а после ако падне някой лев той ще е добре дошъл и накрая ще делим на 3. Сайта е онлайн, но засега няма да разкривам името му. Ако има хора които се интересуват нека драснат ЛС.
 
От: Сътрудници за сайт

Уникален подход с тоя шрифт, я дай сайта на ЛС да го погледна дали си струва
 
От: Сътрудници за сайт

На първо място не мисля за печалба от този сайт....

На първо място тук всички мислят за пари, така че предварително ти казвам да забравиш за мераците си :)
 
От: От: Сътрудници за сайт

Да, освен новините ще се пишат и футболни прогнози. Това е ...
 
От: Сътрудници за сайт

Само да кажа, колега, че тая ниша е зле в момента в България. Пари се правеха от такива сайтове чрез афилиейт на сайтове за залагания. В момента обаче България обслужва интересите на оная свиня Божков (заради скапаните комунисти, дето са на власт) и всички сайтове за залагания бавно, но сигурно се забраняват. Сега пари от тези сайтове се печелят само от реклама и adsence. Просто предупреждение да не очакваш големи печалби.
 
От: Сътрудници за сайт

два от големите букмейкъра си работят и пак се печели от афф - bet365 , sportingbet
 
От: Сътрудници за сайт

До колкото знам бет365 мениджърите дебнат да са свалени рекламите, нямаш право да ги рекламираш, защото не е законно, друг е въпроса, че те имат огледални сайтове през, които влизаш и можеш да се регнеш.
 
От: Сътрудници за сайт

два от големите букмейкъра си работят и пак се печели от афф - bet365 , sportingbet
Можеш да печелиш само ако сайта ти е качен на чуждестранен сървър. Във всички останали случаи е противозаконно и рискуваш да те погнат. Bet365 са хитри и си купиха доста алтернативни домейни и в момента чрез тях и огледални сайтове можеш да се логваш и да си залагаш при тях. Sportingbet мисля, че също са на огледални сайтове.
 

Горе