Търся: събмит на кментари в блогове - език английски

icelemon

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Търся събмит на коментари в dofollow блогове на английски език. Блоговете си намирате сами, мой списък нямам. При интерес, очаквам ЛС с цена.
 
От: Търся: събмит на кментари в блогове - език английски

Няма да сгрешите ако работите с karaketukova.
 
Малко разяснения по типа работа няма да са излишни - има две крайности за изпълнението на тази задача:

1. да се намери тематично свързан блог, да се прочете статията и да се пусне коментар свързан с темата, който да не е "nice post" за да има някакви шансове да мине модерация (въпрос: плащането само за реално одобрени линкове ли е т.е. блоговете трябва да са и без модерация? Ако е така то това означава, че най-вероятно са оспамени до смърт. Ако се чака модерация след колко време фрилансъра ще получи заплащането си?)

2. класически спам - пускат се коментари на поразия, където падне без оглед тематиката на блога, старостта на публикацията и т.н. Единствената цел е да има одобрен коментар. Естествено възложителят може да заложи поне елементарни условия - коментарите да не са с един и същи текст.

Тъй като разликата в цената при изпълнението на двата варианта може да е в десетки пъти, за кой от двата става въпрос?

ЕДИТ: това с изискването блога да няма nofollow атрибут доста затормозява работата, в който и да е от двата варианта - няма никаква гаранция, че изпълнителят въобще ще успее да намери такъв тип блогове
 
От: Търся: събмит на кментари в блогове - език английски

Имаш ЛС с предложението ми :)
 

Горе