Търся форуми, блогове, сайтове на тема счетоводство или училище

grigorov

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Имам идеи за няколко кампании. Които от сега казвам ще избистря в близкото бъдеще, а не веднага. Но ми се иска от сега да събера някаква база от такъв тип сайтове/блогове/форуми.

Таргета ми са счетоводителите и учениците /по-скоро мамите на учениците. Нещо на тема първи учебен ден би било идеално.../

До тук знам само един колега който май дори продаваше неговият блог на тази тема, но нямам спомен как точно беше блога. Както и да е. Няма да Ви ограничавам. Всеки който има по нещо в тази ниша. С подобен тип посетители може да пише в темата или на лично.
Не зависимо дали имате 20-30 или 2000-3000 посещения на ден. С първият вид може би ще сме по-скоро на бартер от колкото за парички, но все пак да върви бизнеса :)

Интересува ме банери, платени статии /или безплатни зависи от политиката на блогъра :p/ Склонен съм и да платя за рекламни теми по форуми и така... общо взето всичко без някакви забити линкове някъде по футърите :)

Изпращайте сайта, вида реклама който можем да спазарим. И цена. Аз ще си запиша тези които ме заинтригуват и до месец-два когато съм готов ще щурмуваме бранша :)
 

Горе