D desper@do Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Август 2016 #1 Имам няколко сайта на Opencart на които трябва да се оправят някои грешки.
CTAH Well-Known Member Рейтинг - 100% 39 0 0 29 Август 2016 #2 От: Търся човек за поддръжка на Opencart -------------------------------
frukt0 Active Member Рейтинг - 88.2% 15 2 0 29 Август 2016 #3 От: Търся човек за поддръжка на Opencart Пиши ми на лично.
D desper@do Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Август 2016 #4 От: От: Търся човек за поддръжка на Opencart CTAH каза: ------------------------------- Увеличете... Това какво ще рече?
От: От: Търся човек за поддръжка на Opencart CTAH каза: ------------------------------- Увеличете... Това какво ще рече?
RealMoney Well-Known Member Рейтинг - 100% 13 0 0 29 Август 2016 #5 От: От: Търся човек за поддръжка на Opencart desper@do каза: Това какво ще рече? Увеличете... Предполагам ще рече, че си бил много изчерпателен в първия пост.
От: От: Търся човек за поддръжка на Opencart desper@do каза: Това какво ще рече? Увеличете... Предполагам ще рече, че си бил много изчерпателен в първия пост.
cross Well-Known Member Рейтинг - 100% 41 0 0 29 Август 2016 #6 От: Търся човек за поддръжка на Opencart Пиши лично, най-ниска цена и най-добро качество - гарантирано!
От: Търся човек за поддръжка на Opencart Пиши лично, най-ниска цена и най-добро качество - гарантирано!
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 29 Август 2016 #7 От: Търся човек за поддръжка на Opencart И след това Стан и още 3-ма не могат да оправят мазалото.
D desper@do Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Август 2016 #8 От: Търся човек за поддръжка на Opencart Очаквам само сериозни предложения. И не от типа на "пиши ми на лично". АКо някои гарантира, че разбира от системата и може да се заеме да ми пише...
От: Търся човек за поддръжка на Opencart Очаквам само сериозни предложения. И не от типа на "пиши ми на лично". АКо някои гарантира, че разбира от системата и може да се заеме да ми пише...
D desper@do Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Август 2016 #9 От: Търся човек за поддръжка на Opencart Сайтовете ги е правил СТАН, но тъй като няма време да се занимава с тях в момента търся друг.
От: Търся човек за поддръжка на Opencart Сайтовете ги е правил СТАН, но тъй като няма време да се занимава с тях в момента търся друг.