Търся Php програмист за сайт за обяви

didistingone

Banned
Рейтинг - 0%
0   1   0
Трябва ми php програмист който да ми изработи няколко скрипта за сайт за обяви. Скриптовете са подобни на jobs.bg
Моля пишете ми на ЛС да обесня по подробно и да уточним заплащането.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Дай подробности. Ако са няколко скрипта, които мога да вмъкна в график няма проблеми.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

И аз проявявам интерес, но бих искал да получа повече подробности за естеството на нужните скриптове (какво трябва да правят и каква система полза сайтът за обяви) и това за колко пари горе-долу става въпрос.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Става въпрос за нещо подобно като it.jobs.bg Скрипта да е същия като тяхния сайт. Показване на обява с брояч, да излиза по същия начин общо взето обявата http://www.jobs.bg/f830906
И за пускане на обява скрипта да е подобен. Да се попълват тези данни които ще излизат след това в обявата. Не е толкова трудно само трябва да ми се угоди на капризите които имам да се прави по сайта. Цената ще я определите вие.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

И аз имам интерес, но искам да чуя какъв ти е бюджета .. няма какво да си играем кажи просто с колко пари разполагаш, или по-точно колко би дал ...
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Глупав въпрос. Ся няма да ти кажа колко пари може да лапнеш за 2 дена бърза работа! Трябва ми човек който да го направи като хората. Парите са достатъчни и разумни. Предлагаш цена аз се съгласявам или отказвам.
5 боната няма да земиш, ама и без пари няма да останеш!
Тес оберджийте дет ми предлагат оферта за по 3 000 лева, да не си праят труда да ми пишат просто..
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Да поясня. За да се заеме някой с поръчката, първо трябва да представиш какъв CMS ползваш за този сайт. Все пак базите данни, в които трябва да се пише трябва да са съобразени с CMS-а, освен ако не искаш нещо извън него, но дори тогава пак трябва да покажеш сайта и използваната система (ако е уникална, то е нужна някаква спецификация на базата данни). Иначе ако е само формуляр, който пъха в базата данни, мога да ти го направя за 50-тина лева. Ако има нещо повече (тъй като искането ти ми се вижда неясно), ще струва повече.

П.П.:
Все още не съм сигурен дали искаш система за добавяне в база данни или система за визуализиране или и двете.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Братле, кажи ми приблизително, да не стане така, че имаш 100 лева, и, как прецени, че ще ти направим система като на jobs.bg за 2 дена подчертавам БЪРЗА РАБОТА :d
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Unwise трябват ми скриптчетата с един прост дизайн, колкото да се виждат че работят. Това ми беше целта, но намерих човек за сега. Ако случайно нещо пропадне ще ти пиша.
Sale с тес 100 лева отиди да напазариш днес за вас. Ти ако ще ми пишеш скрипт от 20 - 30 реда х 10 ... 2 месеца... с куците оферти скачай при друг. Нещо сложно ли има jobs.bg ? Сложността не е в php скриптовите а в дизайна "програмисте". Както написах горе с куците оферти за писане на скрипт 2 месеца и цена от 3 бона... да не ми скачат. :)
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

За 100лв може да се направи обикновенна система, която включва визуализация и система за добавяне. Няма разнообразни опции, а дизайнът е желателно да е готов (иначе плюс 20-50лв). Време за свършване 3 дена (аз поне мога за толкова).

П.П.:
И аз искам три и четири цифрени числа, но за прости неща - малко пари.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Само не мога да схвана една мисъл - поръчителя на работата постоянно повтаря "прости" скриптове, като на Jobs.bg. Ти пич кога си виждал кода на сайта, а пък какво да говорим за изречение от рода на "Сложността не е в php скриптовите а в дизайна "програмисте"? Щом преценяш че в няколко php скрипта няма нищо сложно направи си ги сам бе майсторе.

Sorry: На моменти се дразня от подобни изказвания и компетенции, явно от човек който сигурно неможе да напише един ред код.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Може и да е голям сайтът Jobs.bg, но размерът на сайта не е защото е сложно устроен като програмен код, а просто защото хвърлят луди пари за рекламни кампании (до колкото ми е известно не ги вадят от джоба си). Скриптовете им са прости (добавяне в бази данни и визуализация), макар вероятно луди пари да са глътнали програмистите.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Братле, недей да ме плюеш, незнаеш кой съм, с къкво се занимавам и така .. скрипта на Jobs.bg изобщо не е прост, искаш прост скрипт ? да ти го напиша ? нямам нищо на против, и след 1 ден сайта ти ще е хакнат :) виждам, че и 100 лева неси готов да дадеш, а това е смешна сума, за код, като на jobs.bg :) никой себеуважаващ се програмист, дизайнер.. няма да тръгне да ти прави такъв сайт, за тези смешни пари !
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Uniwise намерих си човек, ще ми вземе към 1500 лв. за цялата работа, предлагаш добра цена сега, ама вече са почнали работа и не мисля да се отказвам. Напиши ми скайп за връзка, защото може и ти да си от помощ, за което ще си заплатя разбира се.
Тъй големите разбирковци да си почешим езиците.
Майсторе ddimitrov - сигурно разбирам повече от теб, както се изрази Uniwise, аз нямам намерение да ставам банален. Прочети началото и там ще видиш има една думичка "каприз"...
sale - браво почна да мислиш в правилната насока. Това е каприза на който искам да ми се угоди. Няма да платя за простия код на jobs.bg за вкарването на база данни, а именно за сигурността. Не 100 лв, аз и 1 лев не бих дал за пустия му код на jobs.bg . :) Относно това за угода на каприза ми, ако си видял че и 100 лева не бих дал... купи си очила. ;) (Нищо лично :) )
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

За проблем на много хора съм върл антифен на затворени и нестандартни системи включително и за комуникация. Ползвам само стандартни и документирани протоколи за комуникация, за да няма изненади изодзадзе ("Кой ми сра в гащите?"). Ще се съглася да ползвам Skype само ако ми се покаже в писмен (включително електронен) вид спецификацията на протокола му за комуникация и процесите, които се извършват от тази програма на компютъра ми. Все пак копютърът ми си е мой (не на Skype), а и цената за интернета също излиза от моя джоб (не от джоба на Skype). Най-малкото, което човек заслужава, е да знае как му се използва собствеността (компютърът и интернет линията).

Начини за контакт с мен (всеки, който иска може да ме дири по всяко време на денонощието, но не гарантирам, че винаги ще съм на линия и че винаги ще съм 100% адекватен):
Email: [email protected]
Jabber ID: [email protected]
ICQ: 46520353
IRC: сървър и канал по избор (nick: OmegaKO или Unwise)

Относно ценообразуването ето как процедирам аз (за тези, които искат огромни суми и за тези, които се подиграват с труда си):
1. Определям за колко време ще свърша работата.
2. Таксуване:
- 30-40лв/ден за по-вяла работа (~6 часа/ден; когато има странична работа или не се чувствам достатъчно работоспособен)
- 50-60лв/ден за интензивна работа (12-16 часа/ден).
3. При допълнителни усложнения (правене на дизайн, използване на по-сложни LAMP номера, връзка с чужди скриптове и не съвсем стандартни протоколи) досега формираната цена я умножавам по коефициент 1-1,5.
* Ако представлявах фирма, щеше да има и умножение още поне по 1,5 за комисионна за фирмата, но частните програмисти това го спестяват.
 
От: Търся Php програмист за сайт за обяви

Браво мъжки, ей такива хора уважавам, Да знаят какво искат! Скачай в irc.zonebg.com #Canada nick: didi
 

Горе