Украйна - Русия какво ви е мнението

Украински депутат използва снимка от роман на Кристина Мккенна от 2013 г., за да заблуди света да подкрепи марионетката



photo_2022-12-28_08-51-41.jpg

photo_2022-12-28_08-51-42.jpg
 
Вагнер пак са из затворите за шизофреници психопати, този път с нови обещания- - за руските затворници - ако оцелеят за 6 месеца - ще ги помилват нещастниците.




Тоя подчовек може и през България да мине , ние ще се радваме ако само ги натовари и разкара путинолюбците от тук - win-win.

@partytime това е от април-май - добро утро. Колко важна новина само, някой е сложил снимка от интернет без да знае откъде е. Добре, че е бил тоя туит, че Украйна да има подкрепа ахахахахаха. И това от устата на путинолюбец със стратегически партньори и подкрепа от Северна Корея, Иран и Еритрия. Ахмат Сила! Путин е ВЕЛИК - спаси Земята от БИОЛАБОРАТОРИИТЕ
 
Последно редактирано:
Малко старо.но актуално. Браво на вселенскията патриарх.....

RZWYs.png


и по Великден

NmnYN.png



https://hristianstvo.bg/%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%80-%d0%b2%d0%b0%d1 … %80-%d0%ba%d0%be/
 
За да сме обективни, ще трябва да изчакаме и Карбовски да се изкаже какъв никакъв журналист е Грозев и разбира се като сашо бсп-то - просто да пуска разни твърдения.

Христо Грозев е роден на 20 май 1969 г. Живее и работи във Виена, Австрия. Той работи върху заплахите за сигурността, трансграничните тайни операции и информацията, ползвана като оръжие. Към 2022 г. е водещ следовател на Белингкат с фокус върху Русия. Получава наградата на Европейската преса за разследваща журналистика за разследванията му за самоличността на заподозрените за отравянето с химикала „Новичок“ през 2018 г. в Обединеното кралство.Грозев е известен с това, че разследва чрез отворен код, социални медии и други налични данни.

Важни примери от работата му са идентифициранията относно:


  • двама висши руски офицери, свързани със свалянето на полет 17 на Малайзийските авиолинии през 2014 г.
  • служители на ГРУ, участващи в заговора за преврат в Черна гора през 2016 г.
  • трима заподозрени за отравяне на Сергей и Юлия Скрипалпрез 2018 г.
  • отравянето на Алексей Навални през 2020 г.




Чакаме Карбовски за да е пълно триото, и да сме обективни! На мен много ми харесват аргументите досега на обективните. Карбовски вече съм убеден , че ще пусне факти, доказателства, черни паспорти, ЦРУ връзки, ще даде конкретни неща за какво е лъгал спрямо Русия, и т.н.. - сигурен съм!
Малко вероятно ще да е да напише 10 реда какъв смешен журналист е Грозев, и да не обясни нали?

Ето го и Карбовски се е разписал - хеттрик - аргументи, факти, направо го е попилял.

f2acb04b44ce1ab77f6290cb647b33d7.png



Върхът в кариерата на Христо Грозев в Bellingcat е разследването на „отравянето“ на Алексей Навални. Грозев се снима с героя на материала, откаран в Германия, и дори позвънява заедно с него на човека, когото представя като един от убийците. Повечето от „доказателствата“ за това разследване се основават на класифицирана информация, получена от Грозев незаконно („сиви данни“). Невъзможно е да ги проверите открито, можете само да повярвате на казаното от Грозев и Bellingcat


https://www.bellingcat.com/news/uk-...plicated-in-alexey-navalny-novichok-poisoning - Тъй тъй, измислици, фалшиви хора даже е наел дето работят в ГРУ и ФСБ, голяма операция, само и само да изкара Мамашата лоша.

По-добре 'обективните' да минат на мемета и разни статии какви са лоши Украинците, триото на бг путинофилството и пропагандата вече се изказа така или иначе.
 
Последно редактирано:
И за последно да не забравим терориста Навални, който добре, че го прибраха в пандиза, че кой знае колко още такива материали щеше да направи - че даже се опита и сам да се убие и отрови с новичок. МРЪСНИК.
Немцов пък се застреля сам навремето, само за да обвини Путин - голяма работа са 'западните агенти'.


 
Ама как гладко ги навърза опорките полирания мозък.

Грозев е журналист точно колкото и Дневалний - ксенофобът, познат още с наименованието ''малката Украйна''.

Питам се, що за ''разследващи журналисти'' са, щом не се занимават с офшорните сметки на Зеля? Не е ли тва обективната журналистика? Да изложиш кирливите ризи на всички диктатори, злоупотребяващи с власт и държавни средства?

 
И доста повече подробности за житието-битието на ''разследващия журналист". Някои ще се хванат за медията, но други ще видят фактите, отразени в статията, като например връзката с Пеевски на въпросния и много други интересни нещица. ;)

 
ахахахахахахахаха

:hankey:

Медведев: През 2023 г. ще има война между Франция и Четвъртия райх​


Ще има Американска гражданска война, Полша и Унгария ще завладеят "бивша Украйна", ще се разпадне ЕС


Той още предвижда Американска гражданска война, след която Калифорния и Тексас ще бъдат отделени като независими щати; завладяването на западните територии на "бивша Украйна" от Полша и Унгария; повторно присъединяване на Великобритания към ЕС и разпад на съюза. Всичко това явно ще се случи през предстоящите 365 дни.


Ето и съобщението на Медведев:





1. Повишаване на цените на петрола до 150 долара за барел и на газа до 5000 долара за 1000 кубически метра.
2. Връщането на Обединеното кралство в Европейския съюз.
3. Разпадането на Европейския съюз след връщането на Обединеното кралство и премахването на обращението на еврото като валута в бившия ЕС.
4. Завладяване от Полша и Унгария на западните райони на бивша Украйна.
5. Създаване на Четвъртия райх, в състава на който влизат Германия и нейните й сателити (Полша, балтийските страни, Чехия, Словакия, Румъния, Киевската република и други маргинали).
6. Война между Франция и Четвъртия райх. Разделяне на Европа, включително ново разделяне на Полша.
7. Отделяне на Северна Ирландия от Кралство Великобритания и Северна Ирландия и присъединяване към Република Ирландия.
8. Американската гражданска война, отделянето на Калифорния и Тексас в независими щати. Създаване на съюзната държава на Тексас и Мексико. Победа на Илон Мъск на президентските избори в САЩ в някои от щатите, приписани на републиканците след гражданската война.
9. Прехвърляне на всички основни фондови пазари и финансова дейност от САЩ и Европа към Азия.
10. Колапсът на бретънуудската система, включително крахът на МВФ и Световната банка. Отхвърляне на еврото и долара като световни резервни валути. Връщането на златния стандарт. Преход към активно използване на цифрови фиатни пари.


Ватниците - записвате ли си?
 
Последно редактирано:
Римайнъдъра няма ли да каже от къде Русия имат още 120 ракети за днешния обстрел.
Не трябваше ли отдавна да са свършили?

Не, да си чел какво съм писал. Ти се завърна - долара го чакаме да падне и ЕС да се разцепи - миналия път така и не отговори кво стана с великите ти писания, 'факти' бяха уж, като ти казах, че това са някакви болни твърдения дето ги четеш по руските парцали за дезинформация, не ми повярва.
 
Пий си хапчетата, аз такива мнения нямам: жалко, че не съм запазил и менталните ти гимнастики как Китай ще нападнат САЩ заради Тайван есента. Тъпото е, че такива олигофрени колкото и пъти да и кажеш, че са в грешка, и да и покажеш, че не са прави, няма и да се замислят изобщо, камо ли да си коригират мнението. Три месеца корекция никаква.
Вие сте направо в друга галактика по мислене и анализиране на ситуации ( пълна нула ). Не мога да се сетя за по-ретарднати мнения от тези на путинофилите 10 месеца тук, може би само антиваксърчетата и темата за ковид, могат да се сравнят по тъпотия в целия форум.
Не е срамно да бъркаш и да грешиш, срамно е да се правиш на умряла лисица и да не желаеш да се коригираш.


75rtpk.jpg


f7259fa9cbb8ce53e318920e45cf6ec0.png
 
Последно редактирано:
Пий си хапчетата, аз такива мнения нямам
Няма нужда да търсиш дъното, то само ще те намери :D
 
:D :D :D

Зеля ще се присъедини към ''един, дето написал една книга за ковид''... - По Ретард.

1672321141891.png


1672325878177.png
 
Последно редактирано:
Днес сутринта имаше ракетен удар върху Украйна с над 120 ракети (според Подоляк), изстреляни от Черно море, комбинирани с дронове. Резултатът - нищожен спрямо вложения ресурс. Вероятно успеваемостта на украинската ПВО е над 90%, има съобщения само за 3 или 4 попадения, едно от които е жилище в Иванофранковска обл., ракетата по чудо не се е взривила. В Одеса има улучен транформатор, избити са поне 16 ракети. На някои места е изключен токът превантивно, най-мащабна загуба на електричество (90%) има в Лвов. Кличко съобщава за 3 пострадали в Киев, убити няма. Какво да кажа, Слава Украине!
Purple Heart
Yellow Heart

Едит: Според ГЩ са били избити 54 от 69 ракети.
При всички случаи щетите и жертвите са много по-малко от предните случаи.

На Кримския полуостров и в Белгород руската ПВО е свалила свои ракети
Joy


В Брянск, Русия, с украински дронове е унищожена руска ПВО установка С-300. Руснаците отдавна ползват С-300 за нападателни цели.
 

Горе