Любопитно ще е да го видим това фантастично предположение. Нали стана ясно, че на теориите на конспирациите вече им викат Spoiler Alert.Продължението на коментара би прозвучало твърде фантастично
Да не стане така , че да ни "изпляскат" лошо като партньори на нато и сащ. Или същото да се случи, когато както сме били патньори с Хитлер и Германия ?Айде да започва тая война вече колкото по рано толкова по бързо ще свърши
русия ще я приключат за ден, два. Не се страхувай, тоя път сме от правилната страна на х*яДа не стане така , че да ни "изпляскат" лошо като партньори на нато и сащ. Или същото да се случи, когато както сме били патньори с Хитлер и Германия ?
.... и Румъния да слезе до Търново накрая ?
Имам доста приятели от Украйна и Русия, които твърдят, че всичко това е политическа простотия но дано не се стига до конфликт. Покрай Америка, доста като нас ще го отнесат първи.
Дано не се стигне до там но а да видимрусия ще я приключат за ден, два. Не се страхувай, тоя път сме от правилната страна на х*я
За съжалаение не сме както винаги. Русия няма как да я приключат едно, че не могат и второ нито Китай, нито Индия ще стоят и гледат. Защото след това идва техния ред. На арбаските мангали това им беше проблема всеки искаше да бори неверниците сам и за това им го набиха.русия ще я приключат за ден, два. Не се страхувай, тоя път сме от правилната страна на х*я
Теб те знам, отявлен русофил. Друго не съм и очаквал да напишеш.За съжалаение не сме както винаги. Русия няма как да я приключат едно, че не могат и второ нито Китай, нито Индия ще стоят и гледат. Защото след това идва техния ред. На арбаските мангали това им беше проблема всеки искаше да бори неверниците сам и за това им го набиха.
И ти ли се готвиш да си правиш принцеси с каймЪТеб те знам, отявлен русофил. Друго не съм и очаквал да напишеш.
С това се приключи в момента когато влязохме в ЕС.българофил
Може би имаш предвид "И този път сме от НЕправилната страна"Не се страхувай, тоя път сме от правилната страна на х*я
Баш от правилната сме, макар че не се знае с тоя малоумен президент и комундетата в армията..Може би имаш предвид "И този път сме от НЕправилната страна"