Украйна - Русия какво ви е мнението

Какво да го правя?
200w.gif
 
Един американски сенатор струва само $10 000? Ето и защо САЩ не искат тя да свършва скоро?

Американският журналист Джеймс О’Кийф, известен с разследванията си със скрита камера, този път успя да разобличи американския гигант BlackRock. Журналистка от екипа му е успяла да запише със скрита камера срещите си със служител на BlackRock, отговарящ за набирането на кадри за компанията.
На кадрите, заснети тайно със скрита камера от журналистката, служителят на име Серж Варлей описва как BlackRock е в състояние да „управлява света“. Кадрите са заснети по време на няколко срещи между двамата в Ню Йорк. Варлей не знае, че е записван и че момичето, с което излиза на среща, е журналистка под прикритие.
BlackRock Inc е най-голямата компания за управление на активи в света, която влезе в новините през последните месеци заради споразумението си с украинското правителство. BlackRock и JP Morgan планират да открият банка, която да управлява милиардите долари за възстановяване на Украйна.
Серж Варлей казва на записа, че за BlackRock е по-лесно да прави неща, когато „хората не мислят за това“, а компанията „не иска да бъде никъде на радара.“
По думите му, BlackRock управлява 20 трилиона долара по целия свят. Според него „това са неразбираеми числа“. BlackRock управлява активи за над 9,5 трилиона долара, което е повече от БВП на всички страни по света, с изключение на САЩ и Китай.
„Сенаторите… са евтини – имаш 10 бона, можеш да си купиш сенатор“, отбеляза Варлай. Той обяснява как работи схемата: „Можеш да вземеш тон пари и да купиш хора, аз работя за компания, наречена BlackRock… Не е важно кой е президентът, а кой контролира портфейла на президента. Можеш да си купиш кандидати. Първо, има сенатори, тези момчета са ши*ано евтини. Имаш 10 бона, можеш да си купиш сенатор, ще ти дам 500 000 точно сега, няма значение кой ще спечели, те са в джоба ми.“
Варлей не спира дотук, той продължава да описва какво мислят хората в неговата работа за трагедията на войната, казвайки, че това е „истинско добро за бизнеса“.
„Украйна е добра за бизнеса. Русия взривява силозите за зърно в Украйна и цената на пшеницата ще полудее. Украинската икономика е пазарът на пшеница. Цената на хляба се покачва, това е фантастично, ако търгуваш. Волатилността създава възможност за печалба…“, казва служителят на BlackRock.
Въпреки факта, че Варлей буквално пита журналистката дали е под прикритие заради естеството на въпросите й, той не знае, че е записван, когато споделя мислите си. Служителят на BlackRock започва да се съмнява, защото „на нормалните хора не им пука“ за тези сурови реалности. „Това е отвъд тях“, казва Варлай.

Представител на ПР отдела на BlackRock e отказал коментaр.
Подробностите във видеото:


 
Проджект Веритас и О'Кийфи са новият Асанж. Няма да се изненадам ако му се случи случка, щото много дълбоко бърка и не където трябва - първо Файзер, а сега и блек рок - твърде големи и мръсни, за да се ебаваш с тях.

Лошото е, че на тъпия консуматор масово не му пука какво правят мега гига компаниите с неговия жалък безсмислен живот.
 
Според мен е оправен, но може да съм жестоко объркан...
Според мен визуално сайта изглежда нормално.
Тикъв тип броячи ме връщат години назад и според мен не е ок.
 
Прав ли е Соловьов?

Светът не трябва да бъде спасен насила. Задачата не се състои в едно обикновено съединяване на всички части от човечеството и на всички човешки дела в едно общо дело. Ние можем да си представим, че хората работят заедно над някаква велика задача и насочват към нея и й подчиняват всичките си лични дела, но ако тази задача им е натрапена, ако за тях тя е нещо съдбовно и настойчиво, ако те са обединени от слепия инстинкт или външната принуда, даже и ако това единство обхване цялото човечество, то все едно това няма да бъде истинско човечество, а само някакъв огромен мравуняк.
 
Две страхотни новини за страната ни!

Виж файлът 29417Виж файлът 29418
Според теб кой взима решенията на една страна ? Президента и парламента ли ?
Мислиш ли, че нашите народни представители са решили това
Колкото Бай Айдън прави стратегията и взима решения.

Спри да пишеш, че дразниш с тъпотията
 
Според теб кой взима решенията на една страна ? Президента и парламента ли ?
Мислиш ли, че нашите народни представители са решили това
Колкото Бай Айдън прави стратегията и взима решения.

Спри да пишеш, че дразниш с тъпотията
Важното е, че оръжията заминават, а шенген и еврото идват! Кой взима решенията няма значение, като са добре за човечеството и нас в частност.
 
Някаква патка от СЕМ повтаряла като папагал грозната пропаганда, че Буча е инсценировка. Как беше труповете стават да пушат. Няма как тези руски християни да са убили цивилни. Ние не вярваме. Ние знаем, че война няма. Всичко е филм, а свята Русия е най-добрата държава в света. Обаче вярваме на Блиц, че гълъбите убиват християни! Само те не лъжат! Бългъринът тотално полудЕ от руската пропаганда.

 
"Драги" любители на фашистите, можете ли да ми преведете този възпротивен гнусар какво казва?

Казва ли, че трябва да се използва дезинформация, за да се образуват протести в България, Румъния и Турция или не казва?

Нещо ми е развален фашисткия, а пък колко да са верни тези англосаксонски буквички, сигурно е пропаганда от гущерите на Сорос, нямам й вяра!

 

Горе