deffnews
Well-Known Member
Човече, човече да не дава Онзи отгоре да ти се случи нещо, ще забравиш и за секс и за пари моментално и ще се молиш неистово. Казвам ти го за твое добро, на много хора им се случват разни неприятни и/или почти безнадеждни неща в живота и едва тогава се осъзнават и то е обикновено само докато премине. И после пак наоборот. За добро ти го казвам. Ако си просто парче ще се засегнеш и ще те яде отвътре и ще станеш още по-груб, ако не си ще го приемеш позитивно. И аз съм си позволявал да се държа нехайно, идиотски едва ли не, надменно и понякога пак ми се случва да се поддам на тези тъпотии, все пак сме хора, не сме идеални, не сме светци, не сме аскети и прочее. Казвам ти го като преживял ... неща от първо лице, единствено число. Никога не знаеш какво ще стане утре, не утре ами след секунди. В гроба има секс само с червеите.И за секс.
Колкото до домейна, като цяло не мога да си измисля подходящ домейн, каквото ми е харесало е все заето. Общо взето се лутам. Имам някаква такава нотка доколкото мога да изпипвам нещата, което си е минус в някои случаи. Много ме дразни ей това дето едно време му викаха хубава работа ама циганска. Да се правят безмислени, недоизкусурени и в този ред на мисли неща. Все пак съм се спрял на един домейн, но още обмислям. Опитвам се да не .. в случая купувам неща, който няма да ми трябват. Щото го има това при мен да купувам щото нещо ми се е приискало и после не го ползвам изобщо. Примерно, ами сега като се замисля сигурно имам над 50 дрехи, които въобще не нося, това говоря за купувано през последните две-три години. Иначе за по-назад долу мазето е пълно с кашони. Но от известно време си повтарям, че край с това. И така.
Последно редактирано: