От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
ОК
Да предпожим (само теоретично), че хисторито на скайпа ми е такова, каквото твърдя че е,
1-во телефона ми е този,който пиша че е мой, наистина е мой (няма как да дам фалшив телефонен номер на човек с когото си определям среща нали? )
Ако това е така, е очевадно кой лъже (постнал съм извадка за целия месец март.)
На кой номер съм ти звъннал?
2-ро След коя дата chokoev започва да ми дава съвети за on-page сеото и след коя дата говорим за статии, които е поръчал
Аз не видях нищо от хисторито на скайпа ти, което да доказва, че въпросиня човек ти е взел пари или че изобщо се уговаряте да му дадеш някакви пари. Ако имаш това, това постни, не, че не ти бил отговарял.
ОК
Да предпожим (само теоретично), че хисторито на скайпа ми е такова, каквото твърдя че е,
1-во телефона ми е този,който пиша че е мой, наистина е мой (няма как да дам фалшив телефонен номер на човек с когото си определям среща нали? )
Ако това е така, е очевадно кой лъже (постнал съм извадка за целия месец март.)
Така седнах на лаптопа и преглеждам.
1. Човека ме е махнал от абонатите си.
2. Преглеждам кореспонденцията ни, наистина имахме уговорка за 2-ра среща. Първия път аз я отказах, защото съвпадна точно с рождения ми ден. След това се бяхме разбрали за следващия ден, по обяд. Сутринта потвърди срещата. По някое време обаче се чухме по телефона да я анулираме, защото му излезнала работа. Нещо с колата, нещо за море ми говори... беше преди месеци и не помня точно. Казах ОК, дай да видим какво е правено и да почнем да действаме за да не губим време.
3. След това имам една дълга кореспонденция с него с промени по онпейджа които трябва да се направят. Кореспонденцията продължава до 25 март през няколко дена, а срещата трябваше да е на 14-ти или 15-ти.
На кой номер съм ти звъннал?
2-ро След коя дата chokoev започва да ми дава съвети за on-page сеото и след коя дата говорим за статии, които е поръчал