Абе момче, аз за 2лева на 100 думи в 2017 няма и одит на сайта как да направя...
Въобще наясно ли си на кой свят си, че с тези продажби на кецове и "литератори взимат 2лв на 100 думи" не изглежда като да е така...
Първо за SEO текст надали ще струва по-малко от 7-8-10лв/100 думи ако целиш първа страница без допълнителни разходи. И ако текстът е твърде обемен това оскъпява, защото започват да се гледат все повече неща, чудиш се как да добавиш релевантните думи и същевременно да направиш ангажиращ и интересен текст и т.н...
Ето ти как се прави, моето момче...а не като теб за жълти стотинки да искаш качество (или за маратонки)
Сайтът е с домейн на 2 месеца, 0 беклинка и 2 статии вътре. 1,000 месечни търсения е ключовата дума, EN. И после ми кажи, че това струва 2лв/100 думи?!
Виж файлът 15710
Даже и това е евтино, но имайки предвид, че сме на българския пазар трябва да бъде адаптирана цената.
А относно "литераторите" - ако искаш художествен текст като текст на рекламна песен, стихотворение, история - цената не виждам как пада под 1000 лева за една уважаваща себе си фирма.
Стандартните текстове може и да паднат до 2 лева на 100 думи, но това не е нещо божествено като качество. Аз ги предлагах тези цени като си налагах бранда, от поне година насам даже не съм видял такива цени за истински добрите резултати с доказателство....
Така че моля те спри да разпръскваш такава информация из форума, защото после на мен ми идват недоволни клиенти, резервирани и без вяра в гилдията като цяло, от тези с левчето за 100 думи.