Krumov
Well-Known Member
Ми не съм в европа Англия е спряла някъде на 80-90те години бг соц визия и закони. Перфектно е.Аз пак не мога да разбера защо не живееш в Русия или Северна Корея. Ти си жив мазохист с тая ГАДНА Европа.
Ми не съм в европа Англия е спряла някъде на 80-90те години бг соц визия и закони. Перфектно е.Аз пак не мога да разбера защо не живееш в Русия или Северна Корея. Ти си жив мазохист с тая ГАДНА Европа.
Пълно е разбира се. Не ти ги навират в очите за щяло и нещяло. Колкото са близо до европа толкова са и до Русия бая неша си внасят от там. Явно е важно да се живее в розова мъгла повече околкото релността.Да. Там няма гейове и социални паразити, почти като Русия. Ще се изненадаш, но е по-близо до Европа, отколкото към споменатите от @tedkata_m държави. Важно е само заблудата.
Ти май където и да живееш, пак ще хейтиш по нещо и по някого.Имигранти (2024)
Внимание!!!
Чувствително съдържание, видеото съдържа сцени с насилие над бели хора от току-що интегрирани тъмнозелени европейци!!!
Тихо бе!Ти май където и да живееш, пак ще хейтиш по нещо и по някого.
Добре. Само не го разправяй на други това. Ще те игнорират след това твърдение.Пълно е разбира се. Не ти ги навират в очите за щяло и нещяло. Колкото са близо до европа толкова са и до Русия бая неша си внасят от там. Явно е важно да се живее в розова мъгла повече околкото релността.
Сещам се за тираджийте-русофили, работещи за европейски фирми, обикалящи Европа и даваща им хляб Европа, сипвайки постоянно. Мине не мине време, и един такъв цъфне в някоя социална мрежа. Не, че нещо, ама странно ми се вижда. Може би само на мен.Ти май където и да живееш, пак ще хейтиш по нещо и по някого.
Наречи го както искаш, факти си говорим.Само на теб. Хлябът се изработва, не се дава.
Наречи го както искаш, факти си говорим.
Кое? За бизнеса на Англия с Русия или за бизнеса на САЩ с Русия Кое точно те притеснява? Те се на са спирали да купуват газ и петрол от Русия, метали...САЩ, Англия и Русия си партнират на толкова много нива и е неясно защо толкова хора се връзват на цирка със санкциите.Добре. Само не го разправяй на други това. Ще те игнорират след това твърдение.
Добре...Не ти ги навират в очите за щяло и нещяло.
Така е, налага се атеизъм и прогресивизъм...Англия е спряла някъде на 80-90те години бг соц визия и закони
А професията се избира!Само на теб. Хлябът се изработва, не се дава.
Това е като неделните продавачки в мола, все намръщени. Клиентите са й виновни, че е на смяна в неделя.Ми то не е до искане. Човекът са е изучил, явил са е за позиция, която фирмата търси, сключи ли са договор.. той върши уговореното - фирмата плаща. Хляба си го купува сам.
Обикаля, вижда споделя, пречупва през неговата си призма.. дали ти харесва на теб? Но бади кеърс.
Дали ще е тираджия-русофил или форумец чул от приятели.. нема особена разлика.. все чужди истории. Не го ли усетиш сам.., нема нужда да се съдят другите.
Да. Трудно е за разбиране такава логика. По-скоро в като болен от Алцхаймер все да се чуди защо е натакован.Това е като неделните продавачки в мола, все намръщени. Клиентите са й виновни, че е на смяна в неделя.
Притесняваме, че в опита си да хейтиш всички минаваш границата на логичното и бисерите се леят без грам да се усещаш. Кой ти говори за търговия, говорим за идеология и начин на мислене, ако не си разбрал.Кое? За бизнеса на Англия с Русия или за бизнеса на САЩ с Русия Кое точно те притеснява? Те се на са спирали да купуват газ и петрол от Русия, метали...САЩ, Англия и Русия си партнират на толкова много нива и е неясно защо толкова хора се връзват на цирка със санкциите.
Май му се губят някакви неща.Добре...
Още ли коленичат преди мачовете и са с гей капитански ленти? Точно Англия е една от най-либералните страни.
Виж файлът 32771
Така е, налага се атеизъм и прогресивизъм...
Християните в Англия вече са малцинство, "малцинствата" обръщат популацията във все повече градове... абе, перфектно е.
Census 2021 in charts: Christianity now minority religion in England and Wales
The 2021 census has also shown that some of England’s biggest cities are becoming more diversewww.theguardian.com
Припомни ни как комунистите са виновни за всичко, че скоро не си.Това е като неделните продавачки в мола, все намръщени. Клиентите са й виновни, че е на смяна в неделя.
Ами не сано те, виновен си и ти, че са те облъчили неспасяемо.Припомни ни как комунистите са виновни за всичко, че скоро не си.
А, и руското влияние - да не забравяме!