Те си пишат в мейла кога да идеш. Общо взето около 24 часа.Съжалявам, че се намесвам в темата на колегата, но какъв е най-добрия начин за получаване на парите от Адсенс? Има ли някакво забавяне, ако парите се превеждат и получават по Western Union?
Не знам какво се случи ама преди малко ми закриха сметката ... WTF ?!??!
Домейна пълен ташак, цветовете ужасни.... да сайта не струва.
Да съм кликнал в рамките на 2 седмици максимум 2 пъти и то от интерес към рекламата ...
Е не е възможно от гугъл да не са ти пратили автоматично съобщение с какво точно си злоупотребил, или в самият профил, като пробваш да влезе ще вади нещо..
Ах, така си го обяснил, все едно е детска играчка. Предвид, че при PP/eB е трудно и маса ги хващат веднага (или за да им е гадно - след време, за да се чудят къде са сгафили), то при G AS сигурно ще е по-трудничко, щом и още повече неща следят. За адресната верификация и за триенето на стария адрес от стария профил не си упоменал нищо, както и за това, че дори и при променени данни, то старите все пак остават да фигурират в DB-то има за вечни времена тип „на X дата Y user си смени адреса от Уляля данет 37, бл. Цоцо, вх. Г, ап. 30 на Льольо Льолев 80, къща 2, отдясно“.