въпрос за Paypal

От: въпрос за Paypal

Здравей, след като достигнеш лимита за годината ще трябва да им пратиш снимkи на различни документи,адрес, банкова сметка и т.н. и след това лимита ще ти бъде много по-голям . Относно дневния лимит няма как да го избегнеш засега, тегли ги тези 1000 няколко дена подред !
 
От: въпрос за Paypal

Здравейте, Искам да попитам следното, имам карта мастеркард на СИБАНК, рег. в paypal и мога до колкото разбрах да изтегля около 500, 600$ само, явно имам лимит, ако искам да дръпна едно 1000$ какво трябва да направя, друга карта на която да пращам пари ли? или ? Благодаря.....

Теглене на пари от PayPal с карта мастеркард не става това го пише в PayPal Става с кредитна карта VISA също става и с дебитна карта VISA electron от СЖ експресбанк, ПИБ, ЦКБ, и други ! А относно колко можеш да теглиш има лимит до 500 долара на ден и най-доброто решение е да изтеглиш тези 1000 долара на два пъти след като 500 долара са изтеглени на един път ще имаш правото да теглиш на следващите 24 часа от датата на тегленето. също така можеш да промениш валутата примерно на 500 британски паунда което е над 790 долара. успех!

Здравей, след като достигнеш лимита за годината ще трябва да им пратиш снимkи на различни документи,адрес, банкова сметка и т.н. и след това лимита ще ти бъде много по-голям . Относно дневния лимит няма как да го избегнеш засега, тегли ги тези 1000 няколко дена подред !

Да Годишният лимит е за получаване на пари в PayPal до $3300 годишно и който има скенер може да сканира документите си и да ги изпрати на PayPal след проверка от PayPal лимита на получаване ще бъде неограничен...
 
Последно редактирано:
От: въпрос за Paypal

Облагат се всичките ти проходи (с някои изключения) - не само тези, които си получил чрез ползването на доставчика на платежни услуги PayPal.
Например, ако си получавал пари от Onbux, Turbobit и т.н. това е доход, който се облага с данък и данък "осигуровки". И не само това - в седем дневен срок след започване на дейността трябваше да се регистрираш по БУЛСТАТ като самоосигуряващ се, защото извършваш дейност на свой риск и за своя сметка. След регистрацията се плащат осигуровки около сто лева месечно, а ако приходите са повече сумата за осигуровки е по-голяма и се дължи и данък (данък не се дължи, когато си на загуба - т.е. получаваш 50 лв месечно, а осигуровките ти са над 100 лева месечно).

Повече информация: Регистрация на самоосигуряващо се лице или трудният път на блогъра

Не само, че е възможно облагането с данъци, но е възможно и плащането на глоби (вкл. и идването на съдия изпълнител за да ти конфискува движимо или недвижимо имущество, ако нямаш пари да платиш глобата).

Тъй като си изтървал срока за регистрация по БУЛСТАТ най-добре си трай като не теглиш пари към картата - вместо това ги харчи директно през PayPal.

Съществуват мнения, че облагането става при постъпване на парите в сметката ти в PayPal, а не от PayPal към картата. Например, ако PayPal се ползва от българска фирма, тя трябва да издава касов бон когато получи пари в PayPal, а не когато ги тегли от PayPal.

Като гледам какви сайтове имаш в подписа си предполагам, че си непълнолетен.

В една друга тема писах:

Ако не осребриш чека не могат да докажат, че си бачкал без да плащаш осигуровки.

Като се замисля нарушаваш и още закони, защото вероятно си непълнолетен, а за да може непълнолетен да работи трябва някакви бумащини да се попълват и да се иска разрешение... Ако направят една акция "непълнолетните работници" колко народ ще изгори...

Често срещана практика е децата да бачкат като крадат самоличността на родителите си (обикновено родителите се съгласяват децата им да ползват тяхната самоличност, но не знаят, че по този начин стават съучастници в престъпление или не им пука). Не знам в друга държава да има толкова непълнолетни престъпници като относителен брой...

Най-евтиния вариант да се спасиш от плащане на данъци е като не работиш и не получаваш доходи. Може да се препитаваш временно с кражби на кокошки (или други такива дейности с доходност колкото кражба на кокошки: кликане по реклами без да плащаш данъци (...) ). След като те тикнат в затвора ще те хранят безплатно. След това пак продължаваш с кокошките (или аналогичните дейности), пак те прибират на топло (няма да имаш разходи за парно през зимата!) и т.н. По този начин няма да плащаш данъци. Обаче има един проблем - за да можеш да се възползваш от безплатния затвор трябва да си пълнолетен (иначе може и да не те уредят с престой там). За престой в затвора все още не са въвели данък.

На практика всички деца, които кликат по реклами и получават пари в PayPal, AlertPay и т.н. извършват данъчни нарушения. Също така извършват и "измама" като ползват чужда самоличност (обикновено пишат данните на родителите си когато се регистрират в системи като PayPal, AltertPay). Извършват и нарушения на трудовото законодателство като извършват труд без съответните документи. По този начин още от малки се учат да нарушават закона и да свикват с мисълта, че са престъпници.
 
Последно редактирано:
От: въпрос за Paypal

Да е аз па чух че ако си ги местя от единя джоб в другия и пак ще ги облагат ..... :twisted::twisted::D:twisted:
 
От: От: въпрос за Paypal

Да е аз па чух че ако си ги местя от единя джоб в другия и пак ще ги облагат ..... :twisted::twisted::D:twisted:

Ти сега може би се шегуваш, обаче когато приемат законите за данък върху банковите транзакции няма да си толкова щастлив. Няма да се учудя ако направят тази глупост - далеч по-големи глупости са били приемани с мнозинство. Тогава де-факто ще става облагане с данък на парите, когато си ги местиш от една банкова сметка в друга...

Прехвърлянето на пари от PayPal към банковата сметка е като прехвърлянето на пари от единия джоб в другия, а това не е основание за облагане. Облагането става когато се прехвърлят парите от джоба на трето лице в първия твой джоб (да се чете: когато ти прехвърлят пари в сметката в PayPal).

А ако разширят обхвата на закона, така че да обхваща не само банките, но и всички европейски фирми за електронни разплащания и електронни пари вероятно ще забранят на европейските граждани (да се чете: роби) да ползват услугите на фирми за електронни разплащания и електронни пари от държавни, където тези закони не са в сила...

Някои ще кажат, че това не е проблем - ще си ползваме хартиените пари. Обаче убедени ли сте, че ще ви разрешат да ползвате хартиени пари?

Живеем в "интересни" времена - някои от кошмарните прогнози на авторите на киберпънк е доста вероятно да се сбъднат в близко бъдеще...

Добре дошли в европейската империя на злото.

euevilinside.jpg
(източник на картинката)

[video=youtube;jiGEDSjDvZk]http://www.youtube.com/watch?v=jiGEDSjDvZk[/video]
 
Последно редактирано:
От: въпрос за Paypal

Ти се включващ във всяка тема, обаче аз незнам кое да чета, мнението ти по темата или подписа ти .:(
 

Горе