[продавам] АВТОРСКИ МУЗИКАЛНИ ТЕМИ...?

Рейтинг - 0%
0   0   0
ОК ОК, хора! Ето нещо интересно.... Ако се чудите как да разнообразите сайта си, как да направите трейлъра си по-въздействащ, как да вдигнете качеството на рекламата си и още и още..... SoundSurround Studios идват в подкрепа! Ние изготвяме кратки авторски музикални теми, пакети от уникални звуци, а защо не и цели музикални продукции! Нашето предимство е, че поддържаме контакт с клиента по време на целия процес на създаване на продукта с цел резултат, максимално близък до представата на клиента и потребителите. Атрактивни цени, кратки срокове, качество и отношение към клиентите – това е SoundSurround Studios! Опишете ни вашата идея и оставете звука да се стича наоколо!

Контакти:
e-mail: [email protected]
skype: sound_surround
 
От: [продавам] АВТОРСКИ МУЗИКАЛНИ ТЕМИ...?

Позволих си да сътворя примерни мострички. Разбираемо качеството и изпълненията не са на необходимото ниво. Софтуера, както и знанията са в непрекъснат процес на усъвършенстване!


[video=youtube;1qhorkNiAoY]http://www.youtube.com/watch?v=1qhorkNiAoY[/video]


[video=youtube;85gcCvqVbAI]http://www.youtube.com/watch?v=85gcCvqVbAI[/video]
 
От: [продавам] АВТОРСКИ МУЗИКАЛНИ ТЕМИ...?

Сайт имате ли? Няма ли да е по-лесно да дадеш сайт, или ако нямате да си направите едно сайтче с портфолио, мисля че доста предприемачи биха се заинтересовали от такъв тип услуги, особено ако продават нещо в интернет или се брандват.
 

Горе