Да но примерно форумния спам може да ти носи доста таргетиран трафик.. както и фейсбук групите..Според мен, а и по лични наблюдения, няма по як трафик от този от търсачките. И ето отговор на въпроса.
Да но примерно форумния спам може да ти носи доста таргетиран трафик.. както и фейсбук групите..Според мен, а и по лични наблюдения, няма по як трафик от този от търсачките. И ето отговор на въпроса.
Според мен, той ще го монетеризира по друг начин. Може би афф. Аз не бих си пуснал Google AdSense с такова генериране на трафик. Няма да издържи много с него.
Казва се интернет страница и се влиза в нея от една една картинка със синьо e на екрана на конфютара. А пиперо го врътим на ламарината за зимнина.рикиа мейд ми фил гууд!
Та стигнах до заключението че май и от сайтове файда няма! Мотиката и на село в домата и пипера е парата!
Има файда от сайт, ако се занимаваш с ''изработка на уеб сайтове примоция''. Мяташ врътпрес файловете с тема 2010 на клиента, пък да си бие главата как да вкара народ вътреНяма файда от сайт, ако е само сайт, няма трафик, няма реклама, не се знае никъде. Все едно да имаш кола, а да нямаш път, по който да я караш.
Има файда от сайт, ако се занимаваш с ''изработка на уеб сайтове примоция''. Мяташ врътпрес файловете с тема 2010 на клиента, пък да си бие главата как да вкара народ вътре
Според вас на кой търсещ кейворд (фраза е това, ама на кого му пука) потенциалният клиент от гоогле е най-платежоспособен:
1. ''Изработка на сайт цена''
2. ''Фирма за изработка на сайтове''
3. ''Компитурен специлист за сайт онлайн''
4. ''Интернет страница за фирма''
5. ''Фирма за уеб дизайн препоръки''
6. ''Инсталиране на вордпрес цена срок на изпълнение''
Според вас на кой търсещ кейворд (фраза е това, ама на кого му пука) потенциалният клиент от гоогле е най-платежоспособен:
1. ''Изработка на сайт цена''
2. ''Фирма за изработка на сайтове''
3. ''Компитурен специлист за сайт онлайн''
4. ''Интернет страница за фирма''
5. ''Фирма за уеб дизайн препоръки''
1.
6. ''Инсталиране на вордпрес цена срок на изпълнение'' - абсолютно не, хората които търсят в гугъл услугата не са чували за wordpress. Възможно най-простия keyword, ще носи най-много клиенти.
5. Също важи.