nikolaicho
Active Member
Ето какво предлагам:
• 700 wiki линка от различни домейни (използва се различно потребителско име при всяка регистрация, за да няма следи)
• 100 линка от сайтове за социален букмарк (също се събмитват от различни акаунти);
• 5000 блог коментара, сочеши към уики линковете и букмарковете, за по-бърза индескация;
Цена: $9
За изпълнението на поръчката, ще са ми нужни следните неща:
- ключови думи (до 10)
- URL, към който да сочат уикитата и букмарковете (до 3)
- статия за уики страниците (желателно е да е в spintax)
- описание и заглавие за букмарковете (също могат да са в spin формат)
Времето за изпълнение на поръчката ще е приблизително 2 дни, като тук си слагам малко допълнително време, спрямо ангажираността ми. Т.е. обикновено, поръчката ще бъде изпълнена до 1 ден.
Ще получите подробен репорт, в който се съдържат всички линкове от уики сайтовете, букмарк сайтовете и линковете от блог коментари.
Плащания приемам с PayPal (gift)
Контакт:
Лично Съобщение: Изпрати
mail: [email protected]
Предлагам 3 Безплатни ревю копия за потребители от тази и тази страница
• 700 wiki линка от различни домейни (използва се различно потребителско име при всяка регистрация, за да няма следи)
• 100 линка от сайтове за социален букмарк (също се събмитват от различни акаунти);
• 5000 блог коментара, сочеши към уики линковете и букмарковете, за по-бърза индескация;
Цена: $9
За изпълнението на поръчката, ще са ми нужни следните неща:
- ключови думи (до 10)
- URL, към който да сочат уикитата и букмарковете (до 3)
- статия за уики страниците (желателно е да е в spintax)
- описание и заглавие за букмарковете (също могат да са в spin формат)
Времето за изпълнение на поръчката ще е приблизително 2 дни, като тук си слагам малко допълнително време, спрямо ангажираността ми. Т.е. обикновено, поръчката ще бъде изпълнена до 1 ден.
Ще получите подробен репорт, в който се съдържат всички линкове от уики сайтовете, букмарк сайтовете и линковете от блог коментари.
Плащания приемам с PayPal (gift)
Контакт:
Лично Съобщение: Изпрати
mail: [email protected]
Предлагам 3 Безплатни ревю копия за потребители от тази и тази страница
Последно редактирано: