delindadar
Member
От: 44 сайта където да събмитнете вашите RSS Feeds
Благодаря за информацията. Ще ги пробвам
Благодаря за информацията. Ще ги пробвам
Понеже не съм особен "разбирач"...даже никакъв разбирач не съм по темата, но поради факта, че имам сайт, форум, блог..все повече се интересувам от възможността да ги популяризирам. Та, питането ми е "добавянето на фийд" отразява ли се на посещаемостта на сайта?
Извинявам се, ако въпросът звучи безумно, нооо...надявам се, че ще получа отговор.
Благодаря!
Благодаря!
Да,определено активност не ми липсва Доста често актуализирам инфото и го споделям в социалните мрежи. Просто ми се иска да му дам повече гласност, така да се каже. Шанс да достигне до повече хора, което според мен е полезно за тях, а съответно впоследствие евентуално полезно и за мен.
Благодаря, че отделяш време да споделиш мнение.
Но фалаери няма как да раздавам, нито изобщо да рекламирам явно.
Малко е фин моментът.
Трябва да се "промъквам" деликатно. Затова обикновено сайтът ми, или линкове към различни статии...ми стоят като подпис във форумите, в които се регистрирам.
За аудиторията, ...като цяло за момента съм се насочила към женските сайтове. Но търся и други, разбира се. Мисля, че почивните дни, ще се насоча към намиране на нова аудитория..т.е. нови форуми за регистрация.
Работа, работа...много работа ме чака. Но ми е интересно. Ровя се, чета...Чак се замислих, дали да не запиша и един маркетинг да завърша)))
Едно последно питане- какво е мнението ти за сайтовете за добавяне на статии?Дава се възможност за посочване на 1 или 2 линка...т.е. те ще са към блога в случая.Има ли ефект и смисъл от тях?
РазбрахНо какъв е аргументът ти против артикъл директориите?