Ivan vasilev
New Member
За себе си сигурно си прав. От друга страна има доста хора, които са доволни от нас. Всеки човек си прави сметката за себе си и има право на избор. Отнасям се с разбиране и уважение към всеки, който по някакъв начин ни е обиден по една или друга причина. Не мога, обаче, да оправдая и да уважавам тези, които пишат против нас и са платени от конкуренцията. Лично аз не прилагам такива методи и съм против тях. От това, че не визира, с коя мрежа работиш, разбирам, че не си платена публикация и за това ти отговарям с уважение. Желая ти успехи, с когото и да работиш!Какъвто и проект да започвате е все тая! Имате огромен проблем, най-вероятно идващ от ръководството на компанията, като все повече издатели спират да работят с вас. Аз лично никога няма да се върна, каквото и да ми предложите, понеже знам, че точно след 1, максимум 2 месеца ще си намерите някакво несъществуваща причина, поради която ще ми резнете приходите. В момента съм на договор с една рекламна мрежа и вече работим от година и половина заедно. Те са доволни и аз съм доволен.