Толкова много неща не са от полза за никого, но се случват така или иначе. Обаче да си в инвеститорски среди и да мрънкаш, че хората спамили за криптовалути е като да си доктор и да мрънкаш, че при теб идват болни хора.Не е от полза за никого...
Толкова много неща не са от полза за никого, но се случват така или иначе. Обаче да си в инвеститорски среди и да мрънкаш, че хората спамили за криптовалути е като да си доктор и да мрънкаш, че при теб идват болни хора.Не е от полза за никого...
Ключовата дума е "инвеститорски" (а не спекулаторски) среди. Имам толерантност към алтернативни виждания тип австрийска икономическа школа, но някои криптобро-та прекаляват с глупостите. Където и да отидат да пишат, винаги разводняват и свалят нивото на дискусиите.Толкова много неща не са от полза за никого, но се случват така или иначе. Обаче да си в инвеститорски среди и да мрънкаш, че хората спамили за криптовалути е като да си доктор и да мрънкаш, че при теб идват болни хора.
Окей, нека приемем че си в инвеститорски среди, където обикновено става въпрос за изграждането на нови бизнеси и услуги, а не спекулативното подхвърляне на разни акции и простотии. Но защо държа да дойдеш тук в този форум (и тази тема) за да измрънкаш против Биткойн, та дори против Киро Брейка? Какво очакваш да направят или кажат съфорумците ти тук, за да се почувстваш по-добре?Ключовата дума е "инвеститорски" (а не спекулаторски) среди.
Това, че в момента прави отклонение ,не се знае в коя посока ще тръгне . Някой от тук търгувал ли е на Форекс платформи ? Нека да сподели какво ще стане? Като ми покажете анализ на тренда от последната година може да поспорим кое ще се покачи и кое ще намалее.
Мда, и най-бързо изчезващи освен това. Не знам защо хората продължават да слагат пари в шиткойни, като могат да си докарат една далеч по-стабилна и донякъде сигурна доходност с останалите вече утвърдени валути.Тази година до тук - мемекойна е най-печеливш- 1834.22%
Виж файлът 33109