Тая мантра като я чуя и вече ми идва да си спра нета!...Кода е преглеждан и гледан всеки ден (с цел да се намери дупка и да се точат биткойни) и до сега вратичка не е намирана.
Дръжте BCH като хедж, само това ще кажа
Правят ли се пари от него? Да. Това е достатъчно.Това BCH още с начина си на появяване не е като хората, още от началото цената му е силно манипулирана. Дори да стигне и надмине BTC си остава грешка на природата.
Зависи. Правенето на пари с Punp & Dump схеми със сигурност не е здравословно за цялата екосистема. Не стигат ICO-тата, не стига BitConnect и другите там понцита, ами и BCH. Разни тарикати може и да правят пари при всяка от тея измами, обаче това представлява изсмукване на богатство от голяма група от хора и съсредоточаването му в малка група от тарикати. А не е такава идеята, BTC е замислен да се копае продължително време точно за да се разпредели по-добре сред хората, а не за да се съсредоточава при по-хитрите безделници.... които колкото повече койни трупат, толкова по-голяма сила имат да манипулират нещата.Правят ли се пари от него? Да. Това е достатъчно.
Зависи. Правенето на пари с Punp & Dump схеми със сигурност не е здравословно за цялата екосистема. Не стигат ICO-тата, не стига BitConnect и другите там понцита, ами и BCH. Разни тарикати може и да правят пари при всяка от тея измами, обаче това представлява изсмукване на богатство от голяма група от хора и съсредоточаването му в малка група от тарикати. А не е такава идеята, BTC е замислен да се копае продължително време точно за да се разпредели по-добре сред хората, а не за да се съсредоточава при по-хитрите безделници.... които колкото повече койни трупат, толкова по-голяма сила имат да манипулират нещата.
Ти откъде знаеш аз какво правя и в какво конвертирам? Бай лоу, сел хай, моето момчеНа теория и на практика теорията си е теория, а практиката си е практика. А ти май трябва да си смениш ника, щото изглежда не държиш особено на истинските пари.
То оттам идват парите, от биткойн. Нали затова писах като хедж да се вземе bch. В момента се преливат там заради размера на блока и решението да няма форк.Сега ще поскъпне и Биткойна покрай тея алтернативи
Но няма да е винаги така, нали? Какви са ти очакванията за BCH, дали може да измести биткойна?То оттам идват парите, от биткойн. Нали затова писах като хедж да се вземе bch. В момента се преливат там заради размера на блока и решението да няма форк.
Преливат се там защото на Roger Ver така му е кеф. То такова преливане вече трети път се случва и сигурно ще натискат докато не минат BTC. Форка и размера на блока нямат абсолютно нищо общо, цената на BCH е пълна манипулация и скоро пак ще я оставят да се срива надолу преди да решат да я помпат отново. Просто са решили по изкуствен начин да заемат първото място и да се преименуват на Bitcoin, което е огромна тъпотия. Това е координирана атака срещу Bitcoin и съответно срещу цялата крипто идея.В момента се преливат там заради размера на блока и решението да няма форк.
Преливат се там защото на Roger Ver така му е кеф. То такова преливане вече трети път се случва и сигурно ще натискат докато не минат BTC. Форка и размера на блока нямат абсолютно нищо общо, цената на BCH е пълна манипулация и скоро пак ще я оставят да се срива надолу преди да решат да я помпат отново. Просто са решили по изкуствен начин да заемат първото място и да се преименуват на Bitcoin, което е огромна тъпотия. Това е координирана атака срещу Bitcoin и съответно срещу цялата крипто идея.
И да предположим, че им се получи. Тогава какво ще стане? Някой ще пробва същото с тях и с всички силни криптовалути. Остави че и сега има прекалено голям избор от криптовалути, ами тогава това множество ще се умножи. И кой ще е съгласен вече да използва Bitcoin по предназначение в онлайн магазина си, при все че не е ясно вече какво е Bitcoin и всички граници са се размили? Никой, ентусиастите ще са по-малко от зората на биткойна и въобще цялата идея ще остане в историята като един провален опит, а сегашните противници на биткойна ще се смеят заядливо. И тогава се връщаме отново в "1 клас", във времена подобни на тези преди създаването на ФЕД.
Ако им се получи тая манипулация ще е твърде жалко. Повръща ми се от тарикати, които гонят само бързата печалба.
Мен не ме интересува ти какво конвертираш, но BCH са по-фалшиви и от долара, а ти ги промотираш тук назовавайки се RealMoney. Тъпо.
Надали ще го измести, има го момента с манипулациите, определено, но ако човк се ориентира в обстановката може да изкара пари. Какво ще ги прави след това си е негов проблем.Но няма да е винаги така, нали? Какви са ти очакванията за BCH, дали може да измести биткойна?
Ми аз на твое място щях да препоръчам IOTA. Също направи голям скок за това време, вероятно е доста подценена валутка и има още пространство за растеж. Като проект е уникален и не цели да се конкурира с никой. Е, има малко проблеми с портфейлите, ама хората ще се оправят.Аз съм препоръчал, кой е**л е**л...