Запознат е с технологията и това му е отворило очите, недей сега да създаваш съмнение в знанията му, вземе да се отметне.Чакай, недей с кредит Хората са измислили марджин за тая работа. Има брокери, които дават 25х парите на твоя капитал с лихви по-ниски дори от ипотечен кредит. Потребителския е с прекалено висока лихва.
Занимавам се с криптовалуата от 2012 (и за разлика от всички псевдо гурута мога да го докажа на 100%) с копаене, търгуване и каквото още се сетите (само НФТ го заобикалям с 200). Няма да видим 180к поне до 2025-26 (мое виждане). Иска ми се да не е така, но с тоя ковид и очакващата ни криза ще е така. Иначе пише ме и мен за една каса бира, ако не стане това което казвашАко до Q2 2024 (30.06.2024) биткойна не достигне ATH 180k, обещавам да сваря специално за случая една партида бира, на етикета на която ще пише:
Иван и Цветомир са прави!
Биткойн е едно голямо вайно!
И ще им пратя по две каси да си я изпият с приятели
И една молба към админа - да заключи темата и да я закачи най-отгоре, за да не потъне в архива. Благодаря!
Занимавам се с криптовалуата от 2012 (и за разлика от всички псевдо гурута мога да го докажа на 100%) с копаене, търгуване и каквото още се сетите (само НФТ го заобикалям с 200). Няма да видим 180к поне до 2025-26 (мое виждане). Иска ми се да не е така, но с тоя ковид и очакващата ни криза ще е така. Иначе пише ме и мен за една каса бира, ако не стане това което казваш
Да де ама БТК е първата и винаги ще държи цена (дори да не е толкова функционална като останалите). ЕТХ с тия ГЪЗ фии не стават за никакв уй. Нямам време за спекулации и въртене на картинки (за да направи някой хиляди от картинката, някой друг балама се е набутал хиляди)..Като цяло пишещите тук все дават своите предвиждания, но никой не си изкарва парите от тази дейност. Т.е. опита им стига до там да вкарат едни YOLO $1,000 и да се оплачат, когато има корекция, че BTC е виновен. Същото важи за инвестициите в пазарите.
Аз мисля, че никога няма да има такива цифри, а ще бъде изместен. Както едно време BlackBerry бяха изместени от iPhone.
Отдавна (във времето на крипто) BTC не е най-доходоносната валута.
Относно NFT - според мен изпускаш. Сега е момента преди да са се включили всички и до като има хайп. Има хора направиха стотици хиляди от флипване на тъпи картинки.
Да де ама БТК е първата и винаги ще държи цена (дори да не е толкова функционална като останалите). ЕТХ с тия ГЪЗ фии не стават за никакв уй. Нямам време за спекулации и въртене на картинки (за да направи някой хиляди от картинката, някой друг балама се е набутал хиляди)..
Сравнявах го чисто от спекулативна гледна точка. Защото крипто е точно това - спекулация. Не е инвестиция.Това да сравняваш Bitcoin с тези меко казано според мен е грешка...
Толкова си и отварял дарк маркет пазар. Да ползва се монеро, но всички големи пазари поддържат биткойн .. Блякбери е техника, а това е актив и няма как да ги сравняваш двете едно с друго.Защо хората инвестират в BTC? Изключвам активната търговия и спекулация. Основно заради идеята, че предлага защита от инфлация (като златото). Това беше опровергано вече.
Само защото си първи сега не означава, че ще си н1 накрая Има много такива примери освен BlackBerry.
Не е децентрализиран, супер бавен и скъп за транзакции, на практика няма privacy след последните регулации (за това и хората в darknet използват XMR), податлив на манипулация и др.
Единствения му плюс е ограничения брой. Въпреки, че не го харесвам и нямам по-скоро бих заложил на ETH.
Full disclosure: Моите пари са в Cardano до като ETH не реши проблема с разходите по транзакциите. Стейкнал съм $9k при средна цена $0.6 с 4.6-4.8% APR.
Блякбери е техника, а това е актив и няма как да ги сравняваш двете едно с друго.