Като си толкова "голям" и не ти се занимава "да си губиш времето с толкова ниско ефективна дейност с такива дребни суми като 4 лева на час", що не заредиш 50 лева и не станеш ВИП, където има тая опция....Оня ден си играх да вкарвам линкове за около 30 минути без да си давам много зор вкарах около 7 линка които ми донесоха около сто клика - Тоест за половин час зорлем похарчих 2лв - Или вижте пуснете опция за автоматично повтаряне на линковете през определен период от време или остатъка по сметката ми може да го приемете като дарение аз нямам намерение да си губя времето с толкова ниско ефективна дейност като качване на линкове за по 4лв на час.
Става въпрос за следното на една от рекламите още преди да са започнали импресиите вече бяха генерирани 3 клика -Не ми се вярва по толкова елементарен начин да се опитвате да мамите клиентите си за стотинки но при положение че още не си си оправил нещата пуснал си тема в която искаш да получиш отзиви на потребители и да им отговаряш по този начин мисля че не е допустимо.
Михлюзин не че моя работа но никнейма ти ми звучи доста отблъскващо а аватара ти е пълно допълнение към него - сигурно ако бях видял първо темата а не рекламата нямаше да ползвам услугата.
Колкото до тона:
Михлюзин не че моя работа но никнейма ти ми звучи доста отблъскващо а аватара ти е пълно допълнение към него - сигурно ако бях видял първо темата а не рекламата нямаше да ползвам услугата.
След подобно отношение какво очакваш?!?
Винаги съм смятал че в голяма част от случаите никнейма и аватара до голяма степен отразяват характера на човека
Агейнст много се радвам че точно ти си обърнал внимание на този ми пост защото ти си точната илюстрация
Автар на тъпи борци - отявлен фен на мутрафонската партия дето се вика като по учебник