градски легенди повече бих обърнал внимание на линковете но от бранд гледна точка не бих работил с нищо по различно от ком и пълния комплект
дори инфо домейните не са лоши /но като говорим за оптимизация на един домейн/ а не за нетурк от хиляда инфо домейна щото са ефтини
Извинявам се че се включвам без да съм тествал подобно нещо но,
Г обича сериозните проекти. Макар че Г иска да покаже наистина полезната информация пред високобюджетните проекти, цената на инфото малко или много го определя като по-несериозен проект. Този фактор е наистина незначителен и не би трябвало да играе голяма роля за СЕРП-а, но предполагам че поне първата година ще има някакво отражение. Както казва coolice, при правилна оптимизация процента на значимост на този фактори би трябвало да спадне до минимум. Понеже след първата година инфо-то вече става на нормална цена, а Г знае това, би трябвало да няма никакво значение.
Казано с прости думи, според мен Г би бил леко скептичен заради домейна, но ако покажеш че можеш да правиш СЕО, ще те хареса. А ако се задържиш поне една година Г ще забрави какво ти е ТЛД-то.
Това са само предположения и ще се радвам някой, който наистина е правил тестове да изкаже по професионално мнение.
Ако някой иска да има успех нека да си регистрира домейн, който да е съобразен с националноста в който се намира сайта тоест в България домейна е - bg и т.н
Незнам какво е дъми домейн. Но наистина всички домейни съм ги регнал не питай защо... преди 1месец незнаех нито какво е сео нито нищо просто 5-те домейна ги купих за общо 20$ и те така..А посетителите са запо няколко секунди във сайтовете защото бях сложил и на петте сайта cpalead content lockerЗа момент помислих, че си регнал тези странни домейни, после видях, че са dummy
Сайтовете са на хостинга да годеди и са направени всеки на различен хостинг акаунт само тоя последния сайт с наймалко посещения.СЪм го сложил на платения хостинг.1. На едно и също IP ли са сайтовете?
Да2. Беклинковете еднакво ли са набирани за всички?
Да и петте сайта са на уърдпресс и 4 от сайтовете нямат никакъв контент 1 блог пост със ембеднато видео и това е.Петия сайт е със 15 блогпоста и стабилно контент но както виждаш е на последно място гугала ми индексира само таговете....... БЛогпостовете не иска да ги индексира...3. Каква е платформата? Еднаква ли е за всички?
Ми не всички сайтове ги направих и не съм ги пипал освен тоя на последно място с наймалко посещения..Просто след няколко дни забелязах че има малко повече посещения от търсачките и му пооправих малко онпейдж сео-то...Има ли обяснение на фрапиращо по-добрия резултат на NET-a?