$INeed$
Well-Known Member
Дай репорт на самия акаунт. Ако си логната, драсни вътре при закриването му причината.Здравейте, колеги! Ще ми дадете ли съвет как да докладвам или премахна бизнес акаунт от страница, който е хакнат?
Дай репорт на самия акаунт. Ако си логната, драсни вътре при закриването му причината.Здравейте, колеги! Ще ми дадете ли съвет как да докладвам или премахна бизнес акаунт от страница, който е хакнат?
Аз имам много голям спад от вчера , тотал щета еИмате ли много здрав спад в трафика и рийча от фейсбук?
Също и гугъл правят някакви промени сякаш?
Спри да киснеш във Фейсбук и си намери работа.Мда... нещата стават все по-малоумни.
реклама от фейсБУТ, която те пренасочва към няккъв миризлив .top за дрехи, които дори не е български.
Предполагам, че съм от 10-те процента, които най-малко посещават фейсбук.Спри да киснеш във Фейсбук.
То в момента не можеш дори да обжалваш, дава грешка. Всичко си свети в зелено, няма предупреждения за наказания, а страниците депубликувани... Дано дс е някакъв бъгДа Хем пише
Добри новини: няма нарушения за показване
и под него страницата е депубликувана...
Пробвам да пусна че не съм съгласен ама от опит знам че отива месеци ако въобще стане поне така беше преди години! От тогава съм нямал такива дертове, явно дойде пак тази тъпня.
Някой ако на скоро се е справял този дерт да пише
Да то нито показва какво е нарушението нищо дано е бъг...То в момента не можеш дори да обжалваш, дава грешка. Всичко си свети в зелено, няма предупреждения за наказания, а страниците депубликувани... Дано дс е някакъв бъг
На кой да пишеш, то съпорт няма.Питахте ли съпорта какво се случва?
под коя картинка?Има един бутон под картинката в дясно, изпращане на обратна връзка, може някой пък да реагира.