ще ставам известен.И какъв е смисъла ?
къде искам пари? правя го за слава просто...Трябва да поканите 50 човека в сървъра и след 3 дена ще получите хостинг за 1 месец.
50 покани = 50MB SSD
100 покани = 100MB SSD
200 покани = 200MB SSD
400 покани = 400MB SSD
и така
кое му е безплатното?
Хостингът е с нулеви такси, има най-добрата ДДоС защита в България.Това са повече от пари
Опитваш се е.еш във въздуха, ама успеваемостта ти е НУЛЕВА, което пък показва, че и маркетинга ти е НУЛЕВ, което пък от своя страна навява на мисли, че и хостинга ти е НУЛЕВ
Да стана известен хостинг доставчик в цяла България..Добре, да се върнем тогава в началото - И какъв е смисъла ?
Има компании които предлагат Хард дискове..И се наУчете най-накрая, че тва SSD много отдавна не е никаква екстра - просто НЯМАТЕ ДРУГИ Механиката отдавна, производството Й е в пъти по-скъпо. АМА пишман маркет-експерти, не се научихте кога да спрете да се възползвате от този факт
Дай ип нещо да го видиме тоз хост, маркета видехме вече, че не ти се отдава
И се наУчете най-накрая, че тва SSD много отдавна не е никаква екстра - просто НЯМАТЕ ДРУГИ Механиката отдавна, производството Й е в пъти по-скъпо. АМА пишман маркет-експерти, не се научихте кога да спрете да се възползвате от този факт
Дай ип нещо да го видиме тоз хост, маркета видехме вече, че не ти се отдава
Пожелавам ти го, ама си тръгнал по много грешен път към тУ успехотДа стана известен хостинг доставчик в цяла България..
Няма как да съм изкушен, абсурд! За мен лично, при търсене на такава услуга N1 е да е сигурен и конфиденциален, и чак после поглеждам ценитеВижда са че си изкушен ама само правиш чупки и се назлъндисваш като селска мома.
Ами покажи какво по-добро правиш от мен..Пожелавам ти го, ама си тръгнал по много грешен път към тУ успехот
Той иска да е известен и той ама не може явно да предостави безплатен хостинг..Вижда са че си изкушен ама само правиш чупки и се назлъндисваш като селска мома.
Ами покажи какво по-добро правиш от мен..
Нищо не предоставяш в момента, само празни приказкиТой иска да е известен и той ама не може явно да предостави безплатен хостинг..
Има гаранция.Когато ти покажеш НЕЩО, защото сега виждам едно НИЩО
Не че имаш някаква гаранция, всъщност