Желаяти успех аз също се учаОт: Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама
Добър ден,
имам някакъв проблем с AdSense, който не знам от какво се породи. Сложих си рекламите, минаха няколко дни, празните полета изчезнаха, появиха се реклами и след известно време започнаха да прииждат приходи от кликовете. До тук добре.., но забелязах, че от преди няколко дни в полето "Досега днес" се отчитат дневните приходи, в полето за кликове отчита тези за деня, но в "Последният месец" и "Неизплатени приходи" сумата не се промяна. От какво може да е това, след като не съм сменял никакви настройки.
В настройките за блокиране на сайтове няма такива зададени и съм разрешил на всички сайтове да показва реклами асоциирани с моя профил.
И на последно място изчаках няколко дни, защото предполагам системата не се обновява толкова често, но пак промяна няма.
Здравейте колеги, имам въпрос относно AdSense. Има ли някаква възможност да предлагам рекламите на Adsense в социалните мрежи? Вмомента рекламирам на сайта ми и съм сложил код, но има ли възможност да е само линк който да копирам и сложа във фейсбук/туитър и т.н. и по този начин да се рекламират и съответно трупат средства в баланса ми?
Благодаря предварително за отговорите!
Друго си е да питаш една и съща простотия в няколко теми, вместо да прочетеш малко.Здравейте колеги, имам въпрос относно AdSense. Има ли някаква възможност да предлагам рекламите на Adsense в социалните мрежи? Вмомента рекламирам на сайта ми и съм сложил код, но има ли възможност да е само линк който да копирам и сложа във фейсбук/туитър и т.н. и по този начин да се рекламират и съответно трупат средства в баланса ми?
Благодаря предварително за отговорите!
Друго си е да тръгнеш да се чепкаш. Селяндур!Друго си е да питаш една и съща простотия в няколко теми, вместо да прочетеш малко.
Блаходаря за отговора! Хубав ден!За жалост не, трябва да ги вкараш в твоя "собственост". ( Или да хакнеш социалната мрежа )
Ок гражданино ...Друго си е да тръгнеш да се чепкаш. Селяндур!
Търсих- ненамерих и попитах, незнам къде ще ми отговорят.
Заарлии са свестни хора. Явно си пришълец от диво място.Селяндур!
Поредния ...Заарлии са свестни хора. Явно си пришълец от диво място.
...който няма да си купи от теб банер/линк/публикация или просто място.Поредния ...
Изключително ще съм доволен да не работя с подобни кухороги "предприемачи"!...който няма да си купи от теб банер/линк/публикация или просто място.
Даже и нечепкана вълна, дори да е от автохтонна тракийска овца.
Значи льольовците са длъжни да ти сдъвчат елементарни неща, които може да разбереш за 2 минути, защото ти си супер заетия мега-бизнесмен? Е нещо си в грешка.Нямам достатъчно време да чета подробно всички теми които сте писали, защото се занимавам с доста работа, разнични оттова да стоя пред компютъра денонощно и да чакам някой като мен да се заяда с него.
Аз имам с кой да работя, основният ми бизнес не е това, гладен няма да остана ... но виж ти поработи върху това как и къде се намесваш и какво говориш и въобще как говориш.
Не желая да продължавам да занимавам хората. Явно ти гърмиш от внимание и простотия. Нито съм се обърнал към теб-мега заетия компютърен спец, но ти естествено да демонстрираш селския си манталитет реши да дадеш тон на просташки разговор. Попитах, явно не съм намерил. Казах, че съм търсил. Аз още колко да ти го дъвча бе, заядливец?Значи льольовците са длъжни да ти сдъвчат елементарни неща, които може да разбереш за 2 минути, защото ти си супер заетия мега-бизнесмен? Е нещо си в грешка.
Отделно демонстрираш манталитет на селски бек и липса на елементарна форумна култура.