webmast367
Well-Known Member
Някой забелязал ли е, че има промени в адсенс и всеки нов сайт не се добавя като преди, а минава през одобрение? В случая какво се прави? те 90% от сайтовете няма да ги одобряват... някаква тънкост да знае някой?
Баси... батака.. вс преебаха...То вече явно и статиите минават одобрение, защото като пусна нова статия и първите 10 мин. няма реклами на Адсенс
То вече явно и статиите минават одобрение, защото като пусна нова статия и първите 10 мин. няма реклами на Адсенс
Някой забелязал ли е, че има промени в адсенс и всеки нов сайт не се добавя като преди, а минава през одобрение? В случая какво се прави? те 90% от сайтовете няма да ги одобряват... някаква тънкост да знае някой?
Не е критерии това, по-скоро спада към СЕо за уникалност, но при уникално съдържание е по-вероятно да имаш по-големи печалби от хубави кликове и от views също. За да т ие качествен като цяло сайта, което поради уникалност и достатъчно съдържание да привлече повече посетители ще си с предимство естетсвено.... Препоръчвам минимум 500 думи за статия. Снимките са предимство за други работи не толкова че адсенс ще ви харесат сайта повече.Здравейте, имам няколко въпроса към наскоро одобрените нови акаунти с нови сайтове: НА ПРАКТИКА за одобрението необходими ли са 100% уникални текстове, ако не, то какви? Условията на Адсенс съм ги чела, интересува ме на практика как е. А снимките в статията предимство ли са или недостатък? Мин. колко думи трябва да е една статия? И последно - какви са задължителните страници в сайта? Имам Права за ползване, какво друго?
Въпросите ми са най-вече към кандидатствалите в последните 6 месеца да речем, защото мисля, че доста неща се промениха с годините.
Благодаря предварително!
след третото писмо се прикачат документи от профила
Би трябвало. П.П. Имай в предвид, че тея писма понякога идват страшно бавно, аз чаках 40 дниТоест би трябвало да ми се появи нова опция за потвърждаване през акаунта?
Вече почвам да къртя големите манги.