Мисля, че промяната е за добро, само ме е яд, че не си вкарах обявата онзи ден за без пари.
Иначе от KPD стартирах бизнес кариерата си с няколко joint venture проекта, за които намерих 100% финансиране от хора там, имах възможност да реализирам още няколко идеи в последствие, но просто нямах време за тях - все с хора от KPD.
Първият ми клиент във фрийлансърската ми кариера беше от там, и ако не беше той, за да се хвърля в дълбокото, никога нямаше да имам 10-годишна успешна кариера като Facebook ads фрийлансър и в последствие собственик на агенция. За всичките ми добри и недобри моменти през последните 12-13 години мога да съм благодарен на KPD, защото дори по много косвен начин всичко тръгна от там.
Ако този пост помогне на някой да направи първата крачка и да реализира идеята си, или на KPD да направи няколкостотин лева от обяви, така е редно.
Скоро ще си пусна и аз бизнеса там, сега след като знам, че няма да потъне измежду реклами за дъвки и дървен мтериал за зимата това само ме решава повече да пусна обява, така че добър ход - мисля, че си струва човек да плати 50лв. за да има повече импресии и по-малко конкуренция в сайт като този.
Това не е платена реклама на сайта, нито съм асоцииран с КПД по някакъв начин, но в момента съм в добро място в живота ми отчасти благодарение на няколкото ми взимания-давания със сайта, и съм фен на реципрочноста, особено когато не ми струва никакви пари и усилия да я реализирам.