Vbb
Well-Known Member
Не! Отиваш направо в myPOS и си отваряш фирмен акаунт като вземеш устройство ПОС и те ти правят акаунта през iCard в myPOS. Дали ще ползваш интерфейса на iCard или myPOS е едно и също. Моят съвет е направо в myPOS. По принцип има една хватка , че бизнес акаунт с онлайн KYC верификация за бизнес акаунт в iCard се случва да има откази да ти направят. За това за да няма опасност от отказ направо в myPOS. Както си бяхме говорили с @Blinky преди 2 дни в една друга тема съм се заел да направя до края на месеца един сайт с пълно описание за всички платежни системи за електронни пари в Европа защото разполагам с всичката информация за всички оператори. Там ще има и хелп секция как точно да се държите по време на KYC верификация и какви документи са нужни за да мине всичко по вода без да има отказ. Аз примерно мога да отворя на всеки един човек фирмена банкова сметка в почти всяка банка по света без да прави лично той KYC верификация и да представя документи. Начини има и аз ги знам всичките. Точно с това съм се занимавал 5 години и за мен няма тайни с тази сфера. Това ми е богатството и хората плащат луди пари за банкови акаунти в Европа.Фирмата е налична и си търся още една сметка, която явно няма да е толкова голям минус като тази на банката с таксите и глупостите си. Идеята да вървят успоредно докато се откача от неудобната и неизгодната. Дано това да е само тази на банката. Но по думите ти, няй-вероятно ще е тя. Значи първа регистрация в iCard? След това следва при закупуването на устройството, вече да се идентифицирам като потребител в iCard и ще стане по този начин - ще имам достъп до услугите на myPOS.