10 години ли минаха? Лелееее, вече си ветеран в бизнеса.
Повече от 10 са............. още помня като Надя ме взе - не бях търговец. Надя с майка и роднини и, ме научиха как се продава на ПАЗАРА у Слатина.
Да ти кажа честно тогава наистина правехме лесни пари - 100-1000% надценка. Тоест колкото може да носи продукта цена............
Купувахме от Китайци, Араби и Индииците............ продавахме по празници и други паметни дни..........
Още ползваме пералнята, която си купихме от един сезон на мартеници 6 кг прежда - 600 лв перална. Никой не вярва - бях наел и майка ми и баба ми - Надя също прави прекрасни мартеници........... и аз де
и си тръгнахме 1-2 дена преди края на сезона с празни колички.
По Нова година купим нещо за 1 лв - продаваме го за 15 лв. Не лъжем и не мажем........... просто има пазар за всички.
Ставахме в 4 часа и да си вземем първите хубави места на спирката или на пазара или където имаме платено разрешително............ беше яко време.
После ОНЛАЙН търговията прееба всичко. Уж повече пари - дръжки............... само нерви. Но това са спомени...........
Направихме сайт за продаване на ръчно изработени мартеници - идваха поръчки......... работех с всички баби и лелки............. луди пари.
Изкупувах чували от зебло - от насипно кафе /преди да го забранят/ правех едни прекрасни чинии - с гипс и украса.......... разходна цена 0,30 стотинки - продавах ги по 15 лв.
Изкупувах клони от орехи - от циганите и правех на терасата едни дървени красотии.......
30% от приходите ми / ни идваха от продукти с 0,000001 % разход...................
КРАСОТА