Има много специфика при регистрацията и работа със Страйп. Като например дори да си верифициран , но продаваш рискови стоки на високи цени ( над 500 $ ) може да ти откажат обслужване . Като начално ти пускат акаунта и може да работиш , но на 30-тата транзакция решават дали ще продължат да работят с теб. Изключително добре съм запознат с всички подводни камъни на Страйп , но засега е най небюрократичната система която може да съществува.Да, нужно е. Аз минах лесно. Дори сега съм в някакви преговори, че имам специфични питания.
Да, ще е добре, ако споделиш. Дори имахме една тема, в която ги обсъждахме отново. Доволен съм от съпорта им, както и имам наблюдения, че в сравнение с този Paysera си е повече от супер.Има много специфика при регистрацията и работа със Страйп. Като например дори да си верифициран , но продаваш рискови стоки на високи цени ( над 500 $ ) може да ти откажат обслужване . Като начално ти пускат акаунта и може да работиш , но на 30-тата транзакция решават дали ще продължат да работят с теб. Изключително добре съм запознат с всички подводни камъни на Страйп , но засега е най небюрократичната система която може да съществува.
то не е само това, има хиляди опции като например да прехвърляш от акаунт в акаунт в страйп средства. Като вътрешнобанкова система е. @Blinky по късно ще се включа да споделя каквото знам по темата.Още ги разучавам аз. Изглежда от един профил можеш да приемаш плащания от различни бизнеси и услуги, като оправляваш различни алаунти от един профил, правилно ли ги разбирам ?
Доволен съм от съпорта им, както и имам наблюдения, че в сравнение с този Paysera си е повече от супер.
Имам следния проблем: при създаване на акаунт в Stripe прилагам актуално състояние от търговския регистър за proof of registration. Stripe обаче не приема този документ. Някой има ли обяснение защо и какво друго бих могъл да използвам? Във формата на Stripe една от опциите е именно извадка от търговския регистър. Въпреки това ми връщат съобщение, че документът не е достатъчен и трябва да изпратя друг.
Как се свърза със съпорта? Аз откривам само документация, която не ми помага.
Май бързо реагират. Доста отзиви чувам, че са им помогнали бързо. Нищо общо с такива като PayPal и GooglePay, или от по-големите.Stripe: Help & Support
Find help and support for Stripe. Our support site provides answers on all types of situations, including account information, charges and refunds, and subscriptions information. Get your questions answered and find international support for Stripe.support.stripe.com
в дясната колонка най-долу имаш контакт 24/7 със съпорта и ти излиза чат.
Да беше махнал поне линковете от цитатаабе Дефф да не са ти хакнали профила та наспами форума