Krumov
Well-Known Member
От: От: Superhosting: Когато пораснеш, забравяш за доброто на клиента.
Всеки сам си определя фирмената политика и начин на работа. Върнали са ти инструкции точно според Общите им условия с които ти си се съгласил когато си решил да работиш с тях.
Същото е например в онлайн търговията когато някой клиент ти се обади и иска лична среща за да си закупи продукт. Веднага има хора които биха си строшили краката да му занесат стоката и такива които биха го отрязали като болен пръст.
Интересно зашо обаче когато аз ги помолих от съвсем скоро да направят инсталация и ъпдейт на една система го направиха въпреки, че невлиза нито в задълженията на съпорта им, нито се предлага като услуга към хостинг план. Излиза, че отнов опираме до това как си постелеш и как изискваш да получиш нещо.
Почваш да се излагаш, тоя цитат в случая хич не е на място.
Тука става въпрос за високо конкурентен пазар. Щом суперхостинг не щат да предлагат хостинг + свирка, има други които предлагат това на същата цена. Толкова е просто. Ако аз мога да получа за парите си повече, естествено, че ще искам повече!
Аз се махнах от суперхостинг по морални причини и мързел. Писах им дали могат да ми изместят 20 ГБ сайт от единия акаунт на другия, те ми върнаха писмо с инструкции как се мести сайт Аз им връщам, че проблема не е в това да си изместя сайта, а в размера. Те пак си настояват с инструкцията Еми хубу... Писах на основната им конкуренция и след един час имах настроен ВПС и изместен целия сайт там, аз остана да си сменя ДНС.... Мен лично така ме изгубиха като клиент.... А можеше да не се случи точно така.
Всеки сам си определя фирмената политика и начин на работа. Върнали са ти инструкции точно според Общите им условия с които ти си се съгласил когато си решил да работиш с тях.
Същото е например в онлайн търговията когато някой клиент ти се обади и иска лична среща за да си закупи продукт. Веднага има хора които биха си строшили краката да му занесат стоката и такива които биха го отрязали като болен пръст.
Интересно зашо обаче когато аз ги помолих от съвсем скоро да направят инсталация и ъпдейт на една система го направиха въпреки, че невлиза нито в задълженията на съпорта им, нито се предлага като услуга към хостинг план. Излиза, че отнов опираме до това как си постелеш и как изискваш да получиш нещо.
Последно редактирано: