entrepreneur7
Active Member
Здравейте, мисля, да си направя един блог на WordPress и да започна да пиша статии. Не съм някакъв професионалист, но съм изчел доста книги, учебници и имам сходно образование мога да пиша статии за управленско счетоводство, финансов анализ, икономика и връзката им с бизнеса. Например как да използваме сегашната криза за бизнеса, как да разберем какво ни показват финансовите отчети, начини допринасящи до подобряване на работата на самото предприятие и увеличаване на печалбата. Естествено това не са професионални съвети или бизнес консултации, които да гарантират някакъв успех. Това по-скоро е споделяне на съвети свързани с бизнеса, които зависят изцяло от читателя дали ще ги приложи правилно, кога и много други неща.
Исках да попитам, ако използвам adsense и реклами в блога, колко пари се печели ? Знам, че няма точна цифра, но може да обясните, ако имаш еди си какъв трафик, може да изкараш приблизително... Колко пари приблизително се плаща на реклама и тнт.
И един счетоводен въпрос (не уча финансово счетоводство и данъчни закони), ако си направя блог после, за да изтегля парите трябва ли ми фирма или нещо подобно като да пускам данъчни декларации. И ако започна сега и например направя някакви пари мога ли да ги изтегля сега, тъй като данъчните декларации чак до година, пък ако започна да малко повече и си запазя блога ще си пусна декларация и всичко както му е реда, но преди да я пусна март месец другата година мога ли да си изтегля парите ?
Исках да попитам, ако използвам adsense и реклами в блога, колко пари се печели ? Знам, че няма точна цифра, но може да обясните, ако имаш еди си какъв трафик, може да изкараш приблизително... Колко пари приблизително се плаща на реклама и тнт.
И един счетоводен въпрос (не уча финансово счетоводство и данъчни закони), ако си направя блог после, за да изтегля парите трябва ли ми фирма или нещо подобно като да пускам данъчни декларации. И ако започна сега и например направя някакви пари мога ли да ги изтегля сега, тъй като данъчните декларации чак до година, пък ако започна да малко повече и си запазя блога ще си пусна декларация и всичко както му е реда, но преди да я пусна март месец другата година мога ли да си изтегля парите ?