Здравейте колеги, набарах тая приятна тема и мисля да я раздвижа с един въпрос относно плъгина SEO Yoast...Та, ползвам го на моя сайт от една година, но през лятото не се занимавах със сайта и от декември започнах на ново. Свалих си отново този приятен плъгин и забелязах, че има нов ъпдейт, който не позволява да въведа повече от една ключова дума, а за метадата ми иска платената версия. При вас така ли е или аз нещо съм окьоравял (леле колко сложна дума, едвам я написах )
Не е точно така, просто са сменили стария интерфейс с нов, който е много по-неинтуитивен и има една купчина бъгове. Народа пищи от няколко месеца по темата.
Метата и СЕО-тайтъла се пишат директно в полето на снипета (а сети се сам ).
И преди можеше само по една ключова дума да се използва.
Моята препоръка е да си свалиш стабилния бранч 2.3.5 и да си го ползваш него.
Торбалан, би ли ме светнал как да ги вкарам в снипета ?
П.С. Офф това мнение го редактирам 60 пъти, ама сега май разбрах как да ги въвеждам. Мерси на колегата торбалан ! Аз не знам има ли нещо в новата версия по-добро от старата ?
Торбалан, би ли ме светнал как да ги вкарам в снипета ?
П.С. Офф това мнение го редактирам 60 пъти, ама сега май разбрах как да ги въвеждам. Мерси на колегата торбалан ! Аз не знам има ли нещо в новата версия по-добро от старата ?
Какво лошо има в windows 8? Темата е безплатна за уърдпрес и няма как да бъде като вашите ''златни" сайтове, скоро ще си закупя тема и ще изглежда по-добре. Uphero аз не мога да повярвам, че все още си в тоя форум, нито едно смислено мнение не даваш, всичките са ти заядливи. Дай да видим твойте сайтове!
Какво лошо има в windows 8? Темата е безплатна за уърдпрес и няма как да бъде като вашите ''златни" сайтове, скоро ще си закупя тема и ще изглежда по-добре. Uphero аз не мога да повярвам, че все още си в тоя форум, нито едно смислено мнение не даваш, всичките са ти заядливи. Дай да видим твойте сайтове!
Имах предвид, че 3.Х.Х Yoast, сравнен с 2.Х.Х е като windows 8, след 7-цата. Много ненужни изгъзици и изчанчено УИ.
А сайта чак сега го погледнах. Без да се обиждаш, но вземи поне да го центрираш и да разкараш тоя умопомрачителен бекграунд.
Приемам критиката и още сега ще пробвам да го оправя . Него бях погледнал от по-голям екран, сега видях, че е кофти !
Мисля, че успях да го центрирам с ето това кодче в CSS-а
#page {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
Сега си добавих Yoast SEO към сайта, трябва ли да го настройвам допълнително, или не е необходимо?
Добър избор ли съм направил с това разширение, или за начинаещи е по-добре да се ползва All in one SEO Pack?
Благодаря за съветите. В крайна сметка мислех 5-10 минути и реших вместо да чакам да действам. Изгледах този урок (youtube.com/watch?v=R9DqDEG9I0Y) и смятам, че наточих ножа. След време ще добавя сайта и в социалните мрежи.