От: От: От: От: yasuo открадна страничките ми
Язък, че се абонирах хахах:lol:
И темата умря Явно или не му стиска, или си ляга рано.
Язък, че се абонирах хахах:lol:
И темата умря Явно или не му стиска, или си ляга рано.
Тук вече админите трябва да си вземат мерки, защото този форум стана "кой колко ще излъже"... Колко качествени теми видяхме последния месец, а колко "петъчни" теми? Защо ли? Трябва да се сложи край на всичко това. Много либерален форум... Разбирам добрите намерения на администраторите, но това не може да се търпи повече. Трябва ясно да стане, че тук измамници не се търпят. Всеки може да направи грешка, ок, но пък вече всичко идва в повече.
Недей така де... на мен ми се вдига желанието да влизам във форума през уикендите като знам, че ще има нещо забавно.:lol::lol:
Профил и на 2-та:
ясу - нагъл тип
Кибера - наивен
Аз съм си виновен защото се доверих.. мислех, че е коректен. Писах му на съобщението което ми прати, че му имам доверие и му прехвърлих първо страничките.
И ме прецака... и сега знае, че аз нямам итраде и нямам много мнения ще ме изкара, че лъжа..... след като не виждам някаква причина да спечеля нещо от това дано ме разберете..
За да си сменя паролата в фейсбук едва ли не трябва да им дам акт за раждане и да посоча всички съседи с трите им имена, не вярвам за стрниците толкова лесно да се прехвърлят.Аз съм си виновен защото се доверих.. мислех, че е коректен. Писах му на съобщението което ми прати, че му имам доверие и му прехвърлих първо страничките.
И ме прецака... и сега знае, че аз нямам итраде и нямам много мнения ще ме изкара, че лъжа..... след като не виждам някаква причина да спечеля нещо от това дано ме разберете..
В пощата ми няма никакви съобщения.
Аз като го направих с този емейл адрес който ми даде в скайпа.. Чакаше потвърждаване и му писах в скайпа да потвърди след това се забави няколко минути и след това ми писа да ли съм го направил...
Явно той трябва да снима емейл адреса си...ама има ли смисъл той ще ги изтрие и... безсмислено