entrepreneur7
Active Member
Здравейте, ако взимам отделни част или кадри от други клипчета и ги съединявам и правя компилации например решил съм да направя youtube канал за мотори и взимам интерестни кадри от други клипчета и правя компилация с най-интерестни моменти с мотори. Целта е канала да има гледания и да прави пари от реклами. По-този начин нарушавам ли авторските права и дали ще имам проблем и дали ще стане да се слагат реклами и да печеля пари, тъй като за да монетизираш канал и да имаш реклами има доста правила, на които да отговаряш. Дали нарушавам авторските права и дали нарушавам някое друго правило с две думи дали ще стане да се изкарват пари така ? Също така ако някой има идеи как може да получиш авторските права на тези клипчета или как да ги вземеш без да ги нарушиш и тнт.
Просто както дадох пример имам хоби и искам да правя интерестни компилации като събирам кадри от други клипчета да ги обработвам и тнт и се чудих дали ще стане да се изкарват пари по този начин от реклами в youtube ?
Благодаря предварително !
Просто както дадох пример имам хоби и искам да правя интерестни компилации като събирам кадри от други клипчета да ги обработвам и тнт и се чудих дали ще стане да се изкарват пари по този начин от реклами в youtube ?
Благодаря предварително !